Inge de Bruijn wint Let’s Dance


Inge de Bruijn is de winnares geworden van het tv-programma Let’s Dance met haar ode aan Michael Jackson. Wat ons betreft redelijk onverwacht, want wij hadden ons geld toch zo ingezet op John Williams als Beyoncé of de heren van Radio 538 met Lady Marmelade. Opvallend is wel dat Inge ook Ambassadeur is van Kika, dat het goede doel is dat in deze show werd ondersteund.

In de uiteindelijke finale ging het tussen John Williams en Inge de Bruijn, waarna Inge als winnaar uit de bus kwam. Presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors kropen voor de opening van de finale samen met Marc Forno in de huid van K3. Samen dansten zij op een medley van de nummers “Teleromeo”, “Afrika tot in Amerika” en tot slot op het nummer “Finger Finger” uit het populaire RTL 4-programma De TV Kantine. Uiteraard kwam bij Jody Bernal ook Nathalie Makoma weer opdraven met haar ‘nippleslip’.

Lees ook:Tatum Dagelet en Jennifer de Jong herenigd
Lees ook:Video: Carlo en Irene zien ze vliegen
Lees ook:Sister Act in premiere! (foto’s)
Lees ook:De TV Kantine winnaar Televizier Ring 2010
Lees ook:Inge de Bruijn weer vrijgezel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inge de Bruijn wint Let’s Dance

  1. Laura

    Yay! :D
    Ze danste gewoon goed :)
    x

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>