Maaike Ouboter scoort nummer 1 hit

Maaike Ouboter. Die naam zei ons tot enkele dagen terug helemaal niets. Tot haar YouTube video meerdere malen voorbij kwam op Facebook. Maaike blijkt namelijk deelneemster van het tv-programma ‘de beste singer songwriter van nederland’, het programma dat eerder Douwe Bob en Nielson een podium gaf. Slechts 400.000 mensen zagen het programma, maar door Social Media werd Maaike met “Dat ik je mis’ een grote hit. Ze haalde namelijk de nummer 1 positie in de Itunes top 100.

Eric Corton, Giel Beelen en Sanne Hans hielden het alledrie niet droog tijdens de uitvoering van het nummer. Gewoon heel simpel een meisje met gitaar dat nooit aan een carrière in de muziek had gedacht. Heb je het tot op heden gemist? Kijk dan hieronder de video.

Lees ook:Pim Fortuyn belt Giel Beelen
Lees ook:Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay
Lees ook:Maaike Ouboter zingt op uitvaart Prins Friso
Lees ook:Video: Recordbedrag van dik 12 miljoen voor Serious Request
Lees ook:Jaap en Maaike in finale X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>