Win een set nagellak van Essie


Essie staat bekend om haar superieure nagellakken die lang blijven zitten (met een ‘chip-resistant’ formula) en makkelijk aan te brengen zijn en ook snel drogen. De meest prachtige klassieke en modische kleuren maken deel uit van de collectie nagellakken van in totaal 200+ kleuren. Celebrities zoals Madonna en Oprah gebruiken het. Jennifer Lopez, Salma Hayek en Britney Spears staan op de cover van Amerikaanse magazines met Essie op hun nagels. Modellen zoals Cindy Crawford en Naomi Campbell kunnen niet zonder. Beauty redacteuren prijzen Essie nagellak de hemel in. Kortom: Essie is hot. Wij geven deze week een aantal van deze schitterende nagellaksets weg t.w.v €26,00 per setje.

Essie Weingarten – de oprichter -  vindt goed verzorgde handen erg belangrijk: ”handen zijn het meest expressieve lichaamsdeel, zij doen het woord voor je”. Essie geeft haar nagellakken memorabele namen zoals Chocolate Kisses, Mademoiselle, Naked Truth en Ballet Slippers (nu al een klassieker bij de manicure in NYC).  ”De naam moet niet alleen de kleur beeldend beschrijven, maar moet een gevoel bij je los maken… en je aan het lachen brengen”.

Amerikaanse tijdschriften zoals InStyle en Allure hebben aan Essie awards uitgereikt voor de beste nagellak (”best beauty buy”).  De producten zijn niet getest op dieren, maar zijn “salon tested “. Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie geïnspireerd op de kleuren van de catwalks van Londen, Parijs en Rome.

Al ruim twintig jaar is ‘Essie’ – het bekende nagel-verzorgingsmerk – een hit in in de Verenigde Staten. Essie is te koop bij  zo’n 50.000 verkooppunten in 35 landen wereldwijd. Nu is dit merk ook in Nederland verkrijgbaar. De prijs van een flesje nagellak is €13 en van nagelverharders €20. Essie Spa pedicure en handproducten zijn te koop vanaf €15.

Meer informatie over de Essie producten vind je op www.beautymusthaves.nl

Wil jij kans maken op een van deze nagellaksetjes? Stuur dan voor 19 november 2009 een mailtje naar [email protected] met als onderwerp: Essie. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten wij deze setjes. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Dit was de laatste actie in onze feestweek. Kijk hier voor meer winacties van de afgelopen week en doe mee!

Lees ook:Win Herôme W.I.C. nagellak
Lees ook:John van G : Glamour Make-Up voor de feestdagen (WIN!)
Lees ook:Win een paar hippe NOBRAND schoenen!
Lees ook:Win een Backless Bra van Maidenform!
Lees ook:‘Bikinibabe’ Lindsey Vonn wint goud tijdens Olympische Spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>