Valentijnsgeuren voor dames


14 Februari is de dag waarop je de liefde aan iemand mag verklaren of juist nog even mag bevestigen. Het is de dag waarop jij degene die jouw hart sneller laat kloppen mag verrassen of je juist mag laten verwennen door jouw grote liefde. Het is de dag waarop jij om het half uur op je telefoon kijkt, 5 keer de brievenbus checkt en om het uur je mail checkt. Want stiekem hoop je dat degene waar jij zoveel aan denkt, ook aan jou denkt. Wil jij een dame verrassen met een leuk en lekker cadeau? Wat denk je van deze heerlijke geuren?

Esprit – Celebration
CELEBRATION voor haar is verslavend net als liefde op het eerste gezicht. Celebration voor haar bestaat uit een verleidelijk trio van bloemen, fruit en muskus, dat vrouwelijkheid en sensualiteit in zich verenigt. De passie laait op door een verrukkelijk natuurlijk boeket van romantische magnoliaknop, sinaasappelblad en lychee. Het fluwelen hart van viooltjes en wilde roos zorgt samen met juffertjes in het groen voor een betoverende, sensuele balans. De emotie wordt versterkt door warme houtnoten zoals blauw cederhout en zijdeachtige muskus, die samen een charmante geur opleveren. Celebration is er ook voor hem.

Consumentenadviesprijs: eau de toilette 50ml – € 35

Kylie Minogue – Sweet Darling
Sweet Darling
is een oriëntaalse mix die volop sensualiteit uitstraalt. Deze geur van Kylie Minogue ontketent een adembenemende essence van vrouwelijkheid en sensualiteit in een versmelting van zoete suikerspin, sappige passievrucht en overvloedige fresia. Het hart is een complexe samensmelting van Australische sandelhout, rijke patchoeli en weelderige vanille. Het resultaat is een prikkelende geur met subtiele ondertonen van de originele Darling geur van Kylie Minogue.

Consumentenadviesprijs: eau de toilette 30ml – € 25

Christina Aguilera & Christina Aguilera by Night
Op Valentijnsdag hoeven vrouwen niets anders te dragen dan de geuren van Christina Aguilera. Overdag een lichte en bloemige geur en ’s avonds een warme, verleidelijke geur: met de parfums van Christina Aguilera voelen vrouwen zich sexy en zelfverzekerd op de meest romantische dag van het jaar. Op Valentijnsdag kunnen meiden ‘s middags bijvoorbeeld romantisch gaan picknicken met hun lief, gekleed in een flirterig, vrouwelijk jurkje voor overdag. Christina Aguilera, het eerste parfum van deze megaster, is licht en een beetje uitdagend en past dus perfect bij deze speelse en onschuldige stemming. De geur heeft een top van zwarte bessen, thee en mandarijnen, een hart van pioenrozen en pruimen en een rijke, sensuele basis van vanille met noten van muskus en luxe houtsoorten. Een perfect parfum voor overdag.

Wanneer de dag langzaam overgaat in de avond, geeft een vleugje van het verleidelijke parfum Christina Aguilera by Night je de juiste touch voor een heerlijk romantische Valentijnsavond. De warmte en intensiteit van de geur versterken de romantische avondlook van elke vrouw, of ze nu een little black dress draagt of een oogverblindende rode avondjurk. De geur opent met noten van mandarijn, rode appel en fresia, die worden versterkt met sensuele elementen van afrodisiaca als amandelen. In het hart van de geur wordt de warme vanillebloem benadrukt door speelse perzik en meibloesem. De basis van de geur is een en al tederheid, door noten van amber en zwarte vanille, die de geur intrigerend maken. Kortom, een geur waarmee vrouwen zich sexy voelen en glamour uitstralen op deze speciale feestelijke avond.

Consumentenadviesprijs: eau de toilette 30ml – € 17

Lacoste Love of Pink
LACOSTE Love of Pink is een overheerlijke geur, de ultieme uiting van vrouwelijkheid en romantiek. Deze warme, sensuele en betoverende geur bevat een combinatie van pittige ingrediënten, die worden getemperd door een bloemig hart en een sensuele, houtachtige en muskusachtige dry‐down. Het typisch vrouwelijke van roze magnolia, een van de eerste lentebloemen, versterkt de romantische aantrekkingskracht van de geur. Deze bloem, die bekend is om haar zachtheid en vergankelijke schoonheid, heeft dezelfde roze kleur als het parfum. De schoonheid van de magnolia weerspiegelt de gevoelens van jonge geliefden die voor het eerst de tedere intensiteit van hun relatie beleven. Geef je deze Valentijnsdag dus over aan het magisch gevoel van verliefdheid, met LACOSTE Love of Pink – een krachtig parfum dat je meteen doet terugdenken aan die heerlijke momenten van een prille liefde. Met deze geur straal je een en al romantische energie uit. Het is niet alleen het ideale valentijnscadeau, maar ook de perfecte geur voor alle vrouwen die de magie van hun eerste verliefdheid opnieuw willen beleven.

Consumentenadviesprijs: eau de toilette 15ml – € 19

Zoek je nog lekkere geuren voor mannen? Hou Glamourblog in de gaten, want morgen hebben we een aantal lekkere herengeuren voor je!

Lees ook:Valentijnsgeuren voor heren
Lees ook:Glamour Geuren Top 10 voor de Feestdagen
Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat
Lees ook:Gucci zegt het met bloemen
Lees ook:KenzoAmour: Een gouden gift!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Valentijnsgeuren voor dames

  1. Pingback: Valentijnsgeuren voor heren | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>