Gucci zegt het met bloemen


Goed nieuws voor Gucci-fans: Flora by Gucci is uitgebreid met diverse beautyproducten, waaronder bodylotion, douchegel en deospray. Vanaf nu kun je je hele lichaam dus in de weelde van deze heerlijk geur omhullen…

Flora by Gucci Eau de Toilette komt recht uit het hart van de Gucci-traditie. Het is de Gucci-geur voor vrouwen. Dit originele, typisch vrouwelijke parfum is geïnspireerd op Gucci’s bekende Flora-motief. Het heeft zijn wortels in de traditionele luxe van het Italiaanse modehuis, maar de sprankeling en de flair van nu. Het Flora-motief werd nieuw leven ingeblazen in 1966, toen prinses Gracia van Monaco de originele Flora-sjaal van het modehuis als geschenk kreeg. In zijn 40-jarig bestaan heeft het motief al vele kleurstellingen gehad, maar met het parfum Flora by Gucci verscheen het voor het eerst in zwartwit.

De verpakkingen van de bodylotion, douchegel en deospray zijn dan ook versierd met Giannini’s gemoderniseerde versie van het zwartwitte Flora-motief. Wanneer de doosjes naast elkaar staan, ontstaat een prachtig bloemenpatroon, hoe ze ook worden neergezet. Elk product bevat de bloemenessence van Flora by Gucci.

Zoals de naam al aangeeft, liggen de wortels van dit nieuwe parfum in de wereld van de bloemengeuren. Toch heeft de unieke geuropbouw iets heel aparts. Het complexe karakter van de geur begint in het hart, waar de hoofdrol is weggelegd voor de roos en de osmanthus, een zeldzame, heerlijk geurende bloem die oorspronkelijk uit China komt. De combinatie van deze twee krachtige bloemen creëert een perfect akkoord waarin de lichte, fruitige eigenschappen van de roos een perfect tegenwicht vinden in het fluweelen leerachtige karakter van de osmanthus. Het resultaat is heel bijzonder, heel sensueel, en zorgt voor een onconventionele signatuur die zich duidelijk onderscheidt van de meeste andere bloemige geuren. Frisse citrus en pioenroos nemen de topnoot voor hun rekening, die een jeugdig karakter en sensualiteit uitstraalt. Deze wat zoetere noten worden in het gareel gehouden door een krachtige basis van sandelhout en patchoeli die zo kenmerkend zijn voor de wereld der Gucci-geuren. Het krachtenspel tussen al deze geurelementen bereikt een superieur evenwicht, waarin jeugd en lichtheid het speels opnemen tegen sensualiteit en diepgang.

De Flora by Gucci Eau de Toilette is er vanaf 50 euro (30 ml), de prijzen van de beautyproducten liggen tuusen de 30 en 40 euro. Alle Flora by Gucci-producten zijn vanaf heden te koop. Zie hieronder ook de schitterende commercial.

Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat
Lees ook:Valentijnsgeuren voor dames
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Naaktfoto’s Oh Oh Cherso’s Roos opgedoken
Lees ook:Vrouw van Ernst Daniel Smid (47) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>