Beautyproduct van de Week: Glamour Spray

Geen glamour zonder glitter, dat is ons oordeel. Gelukkig kan je tegenwoordig makkelijk wat glitter uit een busje halen. Favoriet zijn de Glamour Sprays van ProSet, verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver. Deze sprays geven zowel de huid als het haar een mooie gouden of zilveren ‘glimmer’- en glanseffect. Voor een feestelijk effect tijdens de komende feestdagen.

Het grote voordeel van specifiek deze spray is dat deze een goed zichtbare glitter geeft en niet plakt. De Glamour Sprays bevatten bovendien een lekker licht parfum, wat zorgt voor een extra feestelijk gevoel. En dat alles in een handig tasformaatje.

Glamour hoeft niet altijd duur te zijn, want de nieuwe Glamour Sprays zijn momenteel verkrijgbaar bij de drogist voor slechts € 2,99 (100 ml).

Lees ook:Win een ProSet pakket voor de ultieme partylook!
Lees ook:KenzoAmour: Een gouden gift!
Lees ook:Glamourcam: Veel Glitter & Glamour op de Miljonair Fair VIP-night
Lees ook:Beautyproduct van de Week: Xperience Weightless Foundation
Lees ook:Win het eerste parfum van Beyoncé: Heat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>