#OMWTTT – Lars Sørensen: Golddigchickies & Botoxbimbo’s

“Beste VIP vanaf hier nog 60 minuten wachten”. De rij had meer weg van de Efteling, dan van de entree van een Miljonair Fair. Voor niets een koets geregeld.  Voor niets in een smoking gehesen. En, bijna, voor niets Sanne Kraaijkamp op hakken van 20 cm aan je arm! VIP my ass…

Stom hoe dat werkt. Ondanks dat ik nog nooit ergens als VIP was gekenmerkt, maak je je toch een voorstelling van hoe dat eruit ziet, VIP zijn. Natuurlijk iets met een rode loper,  voorrang, kilo’s fotografen, bergen goodiebags en liters champagne. Je ziet genoeg voorbeelden op tv, internet en in die bladen die we allemaal kennen van de kapper en de Chinees.

Aan mij mocht het niet liggen. Dus naast een mooi smoking, een flamboyante date en kaartjes regelde ik een grote witte ‘Sylvie en Raffaël van der Vaart koets’ mét paarden. Een verschil, ik kon wel door het raampje kijken. De ramen van de koets besloegen trouwens, dus toen in de verte de blauwe lampen van de RAI, en de gloed van de rode loper opdoemde, hebben we zelfs het laatste stukje de cabrio-kap nog opengedaan en ons blootgesteld aan -14 , alles voor de fans…

Wat kan het dan toch tegenvallen. Ondanks dat ik ook wel weet dat het nog een paar maanden duurt voor ik de Clooney of Pitt status heb bereikt. Verwacht je met een uitnodiging voor een “VIP night” nu eenmaal niet dat je in de  rij moet staan en helemaal niet op de rode loper. Om daarna, als je binnen bent, ook nog in de rij te moeten bij de garderobe én zelfs op de roltrap naar boven!

Roltrappen blijken sowieso een uitdaging als dames op hun best gekleed zijn. Sanne en ik lazerden er nog bijna vanaf omdat er voor ons een VIF, verry important fossiel, haar pumps niet op tijd uit de trede wist te wurmen. Waar zijn de meisjes in uniform die vechten om je jas te mogen hangen? De heren met handschoenen die zich persoonlijk op de loper werpen als je dreigt op een pluisje te gaan staan? Een avond vol golddigchickies, botoxbimbo’s en “roepie-miljonairs”, gaat dat het dan worden?

Zwaar teleurgesteld sleepte ik mezelf langs de pompedante stands van Jaguar, Andy van den Krommenacker, Ghassan Diamonds en vele anderen. Naast Najib Amhali, La Paay en Hind waren er niet eens echt VIP’s aanwezig. Sanne zag mijn teleurstelling. Zij heeft ondertussen natuurlijk haar pers momentjes wel gehad! De fotografenclub had haar dan ook snel gespot, in hoop zelf ook een Playboy-waardig plaatje te schieten. “Ik weet wel wat leuks” lachte ze me toe, terwijl ze haar iPhone uit haar tas viste en de nodige berichtjes verzond.

Drie glazen champagne later liep ik met twee Playmates aan mijn arm over de Miljonair Fair. Aangestaard door alle vrouwen met blikken van “hoe rijk zou hij zijn?” en mannen met blikken van “schatje die van mij is groter” maar ik voelde me even, heel even een echte VIP.

Lars Sørensen


Lars Sørensen. Presentator & performer en al bijna 30 jaar aanstormend talent. Lars dicht, schrijft, acteert en zingt. Dat doet hij op Radio2, BNR nieuwsradio en dagelijks live commercieel in uitverkochte zalen voor bedrijven door het hele land. Je moet haast wel uit een ei komen wil je de creatieve diversiteit van deze Noorse hunk tot nu toe gemist hebben. In dat geval mag je dit blog dankbaar zijn dat ze hem als columnist exclusief wisten te strikken voor glamour.blog.nl. Lars schrijft vrijelijk associatief over zijn leven als bijna bekende Nederlander. Dat met veel fantasie, humor en een flinke dosis zelfspot. Als hij geen column’s schrijft voor Glamour.blog.nl drinkt hij champagne met knappe rijke vrouwen, laat hij zich fotograferen met adoptie kindjes of zet hij zich in voor chimpansees in nood. Lees alle columns van Lars voor Glamourblog hier.

www.larssorensen.nl
www.theaterbrigade.nl

Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Bloed, zweet & verstandkiezen
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: showbizhuwelijken en tieten van graniet
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Selfhelp-column voor ‘cribcrashers’ en ‘celebcashers’
Lees ook:#OMWTTT – Lars Sørensen: Sterrenstress
Lees ook:#OMWTTT -Lars Sørensen: Vipverbouwing, over Sterrensnijders & rimpelspuiters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>