Sharon Schrijft: Popstars, wie gaat er winnen? Dean of Simone

Mijn leven stond de afgelopen weken in het teken van Popstars. En wat was het leuk om weer samen met een grote groep te werken aan een televisie show. Want in de twee uur durende show zitten dagen van voorbereiding. En omdat het mijn tweede ‘show’ was kon ik het dit keer nog meer in me opnemen dan de vorige keer.

Popstars was een super ervaring en ik ben zo blij en dankbaar voor al jullie tweets, krabbels en stemmen! Het was een avontuur dat ik voor geen goud had willen missen. In de kwartfinale van Popstars mocht ik “Margherita” zingen. Ik vond het erg spannend om zo’n mooi nummer dat zo goed wordt gezongen door Marco Borsato te vertolken. Ik was dan ook super verrast toen Marco zelf twitterde dat hij het goed vond. Een paar dagen later mocht ik hem ook nog eens ontmoeten tijdens de 100%NL Awards. Wat een nederige en lieve man is hij. Ik was al fan en ben nu alleen maar een nog grotere fan.

Na de kwartfinale begon de voorbereiding voor de halve finale. Zo mocht ik naar de ochtendshow van Colin Banks bij 100% op de vroege maandagochtend. En toen was het zover, de halve finale…. en zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten eindigde mijn Popstars avontuur in die halve finale. Ik kijk met een grote glimlach terug en ben dankbaar dat ik dit mocht meemaken en natuurlijk ben ik morgen in de studio om Dean en Simone aan te moedigen tijdens de finale.

Deze week kreeg ik erg vaak de vraag of het met me gaat, maar als ik heel eerlijk ben dan voelt het beëindigen van mijn deelname aan Popstars als een frisse start. Eindelijk weet ik wat ik wil gaan doen en beginnen de juiste deuren open te gaan waardoor ik dit kan gaan doen. Mijn droom voor nu? Ik wil graag Nederlandstalig zingen en er zijn nu al mooie aanbiedingen en spannende plannen, so i’ll keep you posted!

De zondag na de halve finale heb ik de hele ochtend niets gedaan. Normaal gesproken werden op zondag de korte filmpjes opgenomen en dat was dan altijd vroeg op en een lange draaidag, maar nu was ik dus vrij. Zondag avond was ik bij een van de meest coole jam sessies waar ik ooit ben geweest. Onder leiding van Roger Happel speelde een mega goede band in Panama en allemaal verschillende vocalisten deden mee. Het was echt een muziekfeest en een mini-reunie want Carlijn en Angela (van Popstars) waren er ook. Verder zongen Kiki en Lenny (van TVOH) ook tijdens de avond en nog vele anderen.

Dinsdag was ik in de ochtendshow bij FunX en gezellig dat dat was! Wat ik zelf spannend vond was dat het lied dat Gilbert (mijn man) en ik voor elkaar schreven en zongen tijdens de bruiloft voor het eerst op de radio te horen was. FunX vroeg namelijk of ik een paar liederen wilde meenemen die een bijzondere betekenis voor me hebben en daar is dit natuurlijk 1 van.

Gisteren stond in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Ik mocht op een basisschool in Haarlem Noord voor vier verschillende groepen voorlezen uit “Fiet wil rennen”. Het was leuk om zoveel kids te zien en om ze mee te mogen nemen in een verhaal.

Vanavond ga ik ook weer wat leuks doen, maar ik zeg nog niet wat ik ga doen… lees het maar op twitter. En dan natuurlijk morgen naar de finale van Popstars om Dean Saunders en Simone Nijssen aan te moedigen. Ik ben benieuwd wie er wint!

Liefs,

Lees ook:Sharon heeft Popstars moeten verlaten
Lees ook:Sharon Schrijft: Kerst
Lees ook:Sharon Schrijft: Popstars zonder masker
Lees ook:Sharon Schrijft: Happy New Year!!!
Lees ook:Sharon Schrijft: Van X Factor naar Popstars…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>