Bridget stijlvol langs de rode loper van de Oscars

Lucky Bridget Maasland. Ze mag niet alleen vanaf de rode loper de binnenloop van de celebs tijdens de Oscars verslaan, ze mag dit ook nog eens doen in een jurk van Jan Taminiau.

Bridget vertrok vandaag naar Hollywood om voor Film1 verslag te doen van de uitreiking van de Academy Awards® en de aankomst van de sterren over de rode loper in de nacht van zondag 27 op maandag 28 februari. Niet alleen de Oscaruitreiking, maar het gehele Film1 Oscar Weekend – 25, 26 en 27 februari – is gratis voor digitale tv-kijkers van UPC, Ziggo, CAIWAY, Delta, Kabel Noord, Tele2 en CanalDigitaal. Het programma is als volgt:

- 23.45 uur: De Rode Loper voor iedereen. Bridget presenteert rechtstreeks vanuit Hollywood de Film1 Oscar Night. Met een verslag vanaf de rode loper en een vooruitblik op de uitreiking.
- 01.00 uur: Oscar’s Red Carpet Live. ABC verslaat de aankomst van de sterren met de heren in smoking en de dames in de prachtigste galajurken.
- 02.30-06.00 uur: 83rd Academy Awards Ceremony. Het evenement waar de hele filmwereld jaarlijks naar uitkijkt. De Oscarshow, gepresenteerd door Anne Hathaway en James Franco, met de uitreiking van de beeldjes.

De Film1 Oscarsite: www.film1.nl/oscars

Foto: Carin Verbruggen

Lees ook:Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!
Lees ook:Live beelden vanaf het Televizier-ring Gala
Lees ook:Mickey Rourke valt voor de ring van Juliette Booker
Lees ook:Juwelenroof tijdens filmfestival Cannes
Lees ook:Video: de uitreiking van de Oscars 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>