Glamour Cam: Doutzen Kroes voor Repeat


Gisteren werd Doutzen Kroes in de Repeat Flagshipstore in de Cornelis Schuytstraat onthaald als een echte ster. Het Nederlandse topmodel schittert in de nieuwe campagne van Repeat Cashmere voor winter 2009 genaamd ‘Seduce your skin’. Vanaf 4 oktober wordt de billboardcampagne gelanceerd op de Dam. Onder meer Renate Verbaan, Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Bastiaan van Schaik, Dominique Samuel, Sjimmy Bruininckx, Lauren Verster en model Marvy Rieder waren hierbij aanwezig. Jort Kelder had een Lama meegenomen. Zie hieronder enkele foto’s.


Foto’s: Diederik de Groot

Lees ook:Glamour 5 jaar: Party in style
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:Haarlem toneel voor Harry Potter première
Lees ook:Styliste Danie Bles getrouwd
Lees ook:Renate en Winston trouwen op 9 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>