Regilio Tuur hielp bij vliegtuigongeluk Hudson


Boxer Regilio Tuur heeft de slachtoffers van het vliegtuigongeluk donderdag in New York geholpen. Dat vertelde de hij vrijdag telefonisch in het programma van Ruud de Wild op Q Music. Tuur, die sinds kort weer in New York woont, was aan het hardlopen langs de rivier de Hudson toen het vliegtuig vijfhonderd meter achter hem in het water landde.

Het toestel van US Airways moest enkele minuten nadat het opsteeg vanaf het vliegveld La Guardia een noodlanding maken in de Hudson, waarschijnlijk omdat er een zwerm vogels in de motor was gevlogen. Alle 150 passagiers en het personeel bleven vrijwel ongedeerd.

Tuur zei dat hij aan wal heeft geholpen om passagiers vanuit de reddingsbootjes die hen uit het toestel oppikten aan de kant te krijgen. “En vervolgens moesten ze in ziekenwagens en dergelijke gehesen worden. Dus dat zijn we met zo veel mogelijk mensen gaan doen” De bokser vertelde verder dat het incident hem niet in de koude kleren is gaan zitten. “Ik schrik niet zo gauw, maar ik ben er best van geschrokken. Het heeft me wel aangegrepen, ik ben best een beetje emotioneel nu. Je beseft dat het leven zo voorbij kan zijn.”

Tja, en dan bel je Ruud de Wild natuurlijk meteen om dat wereldkundig te maken…

Lees ook:Regilio Tuur loog over hulp Hudson-crash
Lees ook:Patricia Paay niet in Playboy
Lees ook:Video: Mental Theo en Sterretje vast in oververhit vliegtuig!
Lees ook:Relatie Ruud de Wild op scherp? (luister fragment!)
Lees ook:Dior introduceert peperdure telefoon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Regilio Tuur hielp bij vliegtuigongeluk Hudson

  1. P.I. Nokkio

    Laten we alles wel even juist blijven zien. De piloot heeft gedaan waar hij al heel lang heel goed voor wordt betaald. Knap stukje werk…maar moed was hier niet zozeer de drijfveer, meer eigenbelang. Vervolgens kwam de hulp snel op gang, de inbreng van meneer Re-lieg-io Tuur-lijk valt te betwijfelen…liep hij over het water zoals alleen hij dat kan, of vloog hij? Hij was wel onderkoeld, dat blauwe pak met die grote S op de borst en die rode cape is namelijk niet gevoerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>