Video: Mental Theo en Sterretje vast in oververhit vliegtuig!

Mental Theo (Theo Nabuurs) en Sterretje (Tony Wyczynski) hadden een hachelijk avontuur in een vliegtuig van Ryan Air. De temperatuur in het vliegtuig liep op tot tropische temperaturen en het personeel deed er weinig aan. Theo filmde het voorval.

De twee zaten in het vliegtuig naar Mallorca om daar te draaien in een club. Het toestel moest erg lang wachten op het vliegveld en omdat de deuren gesloten moesten blijven, liep de temperatuur in het vliegtuig flink op, waardoor veel mensen, vooral kinderen, bijna bezweken door de hitte. Theo filmde alles en probeerde zelfs met de opmerking “I’m from the press” te zorgen dat de stewardessen actie ondernamen, zonder al te veel succes. Theo plaatste onderstaande video als bewijs op Internet.

Later werden de passagiers in een ander toestel overgebracht vlogen met flinke vertraging alsnog naar Mallorca. Het verhaal kan echter een staartje krijgen, want tot slot Twittert Theo: “Geland! stewardess gaat me vervolgen vanwege het filmen! Zelf was ze aan het klagen omtrent haar 4 uur overwerken !!”

Lees ook:Regilio Tuur hielp bij vliegtuigongeluk Hudson
Lees ook:Video: Amy Winehouse raps!
Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet
Lees ook:Video: Gerard Joling doet aangifte van bedreiging
Lees ook:Henk Westbroek zou in gecrasht vliegtuig zitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>