Vader en moeder Kemp overlijden binnen 48 uur na elkaar


Het moet een verschrikkelijke week zijn geweest voor de broers Martin en Gary Kemp, die ooit beiden deel uitmaakten van de succesvolle popgroep Spandau Ballet. Zij verloren vorige week beide ouders in twee dagen tijd!

Hun 79-jarige vader Frank kreeg vorige week een hart-aanval en bleek bij aankomst in het ziekenhuis niet meer te redden. In ditzelfde ziekenhuis lag hun moeder Eileen te herstellen van een bypass operatie. Toen de twee broers het nieuws aan hun moeder brachten had het leven voor hun 77-jarige moeder waarschijnlijk geen zin meer en overleed ook zij snel. Gary, 47, en Martin, 49, waren bij hun moeder toen ze overleed. De twee broers zullen deze week dus een dubbele begrafenis bij moeten wonen. De pijn zal dubbel zo zwaar zijn. De broers, die inmiddels beiden als acteurs succesvol zijn, waren dol op hun ouders.

De twee zullen later dit jaar beiden te zien zijn in de thriller The Rapture. Ze waren al eerder samen te zien in de film The Krays.

Foto: Martin en Gary Kemp beiden bovenaan de foto

Lees ook:Update: Comeback voor Spandau Ballet
Lees ook:Coldplay, The Killers, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes)
Lees ook:Jude Law’s ex Sadie Frost uit de kleren (zie foto!)
Lees ook:Gary Barlow en Take That toch bij afsluiting Olympische Spelen
Lees ook:Mrs Slocombe (Molly Sugden) overleden

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Vader en moeder Kemp overlijden binnen 48 uur na elkaar

 1. Pingback: Comeback voor Spandau Ballet | Glamour

 2. André de Hooge

  Gecondoleerd!!!

    /   Reply  / 
 3. de bont

  Mijn oom en tante zijn met 24 uur verschil gestorven,mijn oom aan een hartaanval en mijn tante heeft na de dood van mijn oom zelfmoord gepleegd het leven had geen zin meer voor haar ze waren allebei in de zestig

    /   Reply  / 
 4. Laatbloeier

  Dat is wel heel heftig; zo kort na elkaar. Mijn ouders overleden met anderhalf jaar verschil en dat vond ik al zo snel. Mijn medeleven Martin en Gary!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>