Big Brother Bart start met The Bunker

Bart Spring in ‘t veld, de winnaar van de allereerste Big Brother, start op 24 april met de realityshow The Bunker. In deze eerste online reality show zullen de kijkers voor het eerst direct invloed hebben op het wel en wee van de deelnemers. Spring in ‘t Veld was de winnaar van de eerste Nederlandse Big Brother-competitie in 1999.

Acht deelnemers leven in The Bunker 25 dagen lang in een donkere bunker en zijn volledig onttrokken aan alle luxe. De kijker heeft alle regie in handen. Boodschappenlijsten en weekopdrachten worden door hen samengesteld. Luxe wordt de deelnemers gegund door de kijker, maar kan ook weer zo worden afgenomen. De kijker koopt online stem-credits en kan direct zien wat het gevolg is van een uitgebrachte stem. Van elke stem gaat een percentage in de prijzenpot.

Elke 5 dagen verlaat de minst populaire deelnemer The Bunker. De laatste deelnemers zullen strijden in de final battle voor de hoofdprijs van minimaal 10.000 euro. De locatie van The Bunker wordt vooralsnog geheim gehouden. Het programma is in samenwerking met FOK! en KPN ontwikkeld. Aanmelden voor The Bunker kan hier.

Lees ook:Van de Gouden Kooi naar De Bunker
Lees ook:Stem op het beste skigebied van 2016
Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs
Lees ook:Jaap wint X-Factor!
Lees ook:Gerard Joling blijft voorlopig bij SBS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>