Gerard Joling blijft voorlopig bij SBS

Gerard Joling blijft toch bij SBS.  Gerard’s toekomst bij de zender leek onzeker, maar nu laat SBS im een officiele verklaring weten dat Gerard in ieder geval tot september blijft.

De komende tijd gaan beiden op zoek naar formats waarin SBS 6 en Gerard beiden goed tot hun recht komen. In september zal de balans van de samenwerking opnieuw worden opgemaakt.

Georgette Schlick, CEO van SBS Broadcasting: “We zijn bij SBS 6 bezig met een veranderingstraject, o.a. om de kijkcijfers structureel te verbeteren. We denken dat Gerard, in een iets andere rol dan de kijker hem bij SBS 6 kent, daar een belangrijke bijdrage in kan hebben. We zullen dan ook samen op zoek gaan naar geschikte formats waarin we zowel voor Gerard als voor SBS 6 het beste vinden.”

Presentator Gerard Joling: “Ik begrijp dat er een aantal dingen bij SBS 6 moet veranderen en wil graag mijn steentje bijdragen om het succes van de zender terug te brengen. Er is gekozen te zoeken naar een nieuwe rol voor mij, waarin de kijker nog steeds de vertrouwde Geer ziet, maar ik ook meer van mijzelf kan laten zien. Ik heb daar veel zin en vertrouwen in.” Gerard’s collega Nance moet ook het veld ruimen bij het nieuwe SBS.

Meer tv-nieuws op Zappen.blog.nl

Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Video: Gerard Joling doet aangifte van bedreiging
Lees ook:Gerard Joling opgepakt? (zie video!)
Lees ook:Geer en Goor samen in film
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>