Is de familie Smit gek aan het worden?!


Okee, de breuk tussen Yolanthe en Jan Smit was al aardig gek, maar het lijkt wel of heel Volendam, en ieder geval de familie Smit, helemaal aan het doordraaien is! Nu zouden vader Ruud en moeder Gerda Smit (tevens de ouders van Jan) ruzie hebben met dochter Monique Smit

Het zou zelfs zo ver zijn gegaan dat ze hun dochter (uit jaloezie?) met haar eigen meegenomen gebak hebben bekogeld. Ze zou hiermee haar nieuwe huis en auto hebben willen vieren. Het moet niet gekker worden… Zijn ze door die hele palingsoap een beetje doorgedraaid of is heel Volendam doorgesnoven? Je zou bijna denken dat het een afleidingsmanouvre is om de aandacht van de kwestie Yolanthe/Jan af te houden.

Lees ook:Yolanthe en Jan Smit uit elkaar!
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?
Lees ook:‘Yolanthe stal voor 2 ton van Jan Smit’
Lees ook:Dit is de nieuwe vriendin van Jan Smit! (zie foto)
Lees ook:Yolanthe heeft huis Jan Smit verlaten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Is de familie Smit gek aan het worden?!

  1. limbootje

    Monique Smit… kan beter zich bezig houden met zangles want zingen kan ze niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>