Zie hier hoe Bruno met z’n blote billen op Eminem landt!


Rapper Eminem is ‘not amused’. En dat is nog maar zwak uitgedrukt, want hij was niet bepaald blij dat Bruno, de Oostenrijkse modeverslaggever, tijdens de MTV Movie Awards met klein witleren pakje met een witte string aan, midden in het gezicht van de stoere rapper landde. Zie hier de beelden!

Bruno, beter bekend als Sacha Baron Cohen, had alleen een sexy witleren pakje aan met string en een paar witte vleugels om. Als een engel vloog hij aan kabels over het publiek de studio in terwijl hij riep: “Ich bin Bruno. Ich bin dove of peace.” Of het opzet is of niet, dat zullen we nooit weten, maar Bruno landde ondersteboven met landde ondersteboven met zijn hoofd tussen Eminem’s benen en zijn blote billen in Eminem’s gezicht. De rapper was niet blij en schreeuwde: “Are you fucking serious?!!” en verliet boos de awardshow. Zie de beelden hieronder… HILARISCH!

Lees ook:Lindsay, Sam, Amy en meer in clip Eminem
Lees ook:The Stig ontmaskerd in Top Gear
Lees ook:Rapper Will.I.Am in Amsterdam (zie foto)
Lees ook:Meisje op podium Anouk is dochter Saskia Noort
Lees ook:Sylvie van der Vaart sexy in lingerie (zie foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zie hier hoe Bruno met z’n blote billen op Eminem landt!

  1. dd

    Het was allemaal gepland, kijk op perezhilton.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>