Gordon is (weer) woest op Gerard Joling


De kans dat Gordon en Gerard Joling ooit nog vrienden zouden worden was toch al klein, maar nu is het helemaal oorlog tussen de twee. Gerard zou een nummer uit willen gaan brengen, dat door de Toppers op het Nationaal Songfestival werd gezongen…

Het gaat om het nummer Angel of the Night, dat als tweede eindigde op het Nationaal Songfestival, maar dan in een Nederlandse vertaling. De schrijver van het nummer, Edwin van de Hoevelaken, maakte een Nederlandse vertaling en bood het nummer aan Gerard Joling aan.

Edwin is ook de producer van Jeroen van der Boom en ook bij hem viel dit nieuws nogal verkeerd. De Toppers wilden het nummer volgens Gordon namelijk zelf uitbrengen. Jeroen is zo boos zijn dat hij overweegt om de producer te ontslaan. Ook Gordon liet vanavond in RTL Boulevard weten woest te zijn. Volgens Gerard Joling is het nog helemaal niet zeker of het een single wordt. Wordt vervolgd…

Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Gerard Joling weer een Topper
Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!
Lees ook:Frans Bauer bij de Toppers!

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gordon is (weer) woest op Gerard Joling

  1. Dennis

    De schrijver van het nummer wil het nummer overigens helemaal niet aan Gerard Joling geven (even tussendoor)

      /   Reply  / 
  2. Joop

    Jammer datGordon blijkbaar alleen in de publiciteit kan komen met kwaadsprekerij.
    Gerard Joling heeft meer kwaliteit in zijn pink dan Gordon in zijn hele lichaam.

      /   Reply  / 
  3. Rene

    Gordon heeft helemaal geen recht van spreken en spreekt ‘as usual’ voor zijn beurt! De schrijver van “Angel of the night” heeft zelf dit nummer aangeboden aan Gerard Joling omdat de Toppers niets van zich hebben laten horen. Dus vanwaar die stampij van GOOR!? Het is gewoon weer aanleiding van Gordon (die stront jaloers is op Gerard Joling) om Gerard in een verkeerd daglicht te stellen. Gordon gaat steeds meer op zij karakter lijken en die is ugly!!

      /   Reply  / 
  4. Angel Mulder Auteur

    Naar aanleiding van alle commotie die is ontstaan ten gevolge van het opnemen van het Toppers songfestival nummer ‘Angel of the Night’ door Gerard Joling in het Nederlands willen de Toppers graag een officiële reactie geven.

    ‘Wij zijn hoogst verbaasd dat producer Edwin van Hoevelaak het nummer ‘Angel of the Night’ heeft aangeboden en opgenomen met een andere artiest. Wij zijn hier nooit in gekend en er is ons nooit de vraag gesteld of wij als Toppers nog plannen hadden met deze titel, iets wat toch wel op zijn plaats was geweest. Het nummer was door Edwin van Hoevelaak en Bruce Smith speciaal voor de Toppers geschreven en dan ga je daar niet zo mee om. Het nummer behaalde een tweede plaats tijdens het Nationale Songfestival en was volgens de Toppers een ideale single opvolger van ‘Shine’. Door allerhande omstandigheden was het helaas nog niet tot een release gekomen’.
    Door de vreemde gang van zaken worden wij gedwongen afstand te doen van onze plannen en daar zijn wij zeer teleurgesteld over. Dat het nummer grote hitpotentie heeft was al bekend gezien de reacties van o.a. de vakjury tijdens het Nationale Songfestival. Het is jammer dat het zo moet gaan maar blijkbaar werkt het tegenwoordig zo; aldus de Toppers.
    Het management van de Toppers benadrukt dat dit het enige officiële statement is en dat andere eventuele uitspraken voor eigen rekening van personen in kwestie zijn.

      /   Reply  / 
  5. Martijn

    Als je toch direct weet dat je die song wilt uitbrengen dan maak je daar als management toch afspraken over die je vastlegt? Dat lijkt mij in ieder geval zakelijk. Het zal heus gevoelig liggen, juist daardoor goed om de zaken goed te regelen. Diegene die recht van spreken heeft is toch diegene met de rechten, volgens mij is dat van hoevenlaak. Als ze vinden dat ze recht hebben op het nummer dan moeten ze dat aantonen maar niet eerst van hoevenlaak zo onderuit halen.

      /   Reply  / 
  6. kees

    Ik word werkelijk niet goed van die Gordon. Wat een kwal is dat zeg!! Altijd geeft hij af op anderen op een kwetsende manier en zelf kan hij niet eens tegen kritiek Afserveren die nicht!!

      /   Reply  / 
  7. Laatbloeier

    Toch typisch dat zodra Gordon ergens bij betrokken is, er weer herrie uitbreekt. Zal heus niet de laatste keer zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>