Gordon moet weg bij de Toppers!


Het vertrek van Gordon uit de Toppers lijkt nog maar een kwestie van dagen. Als Gordon niet de eer aan zichzelf houdt en vertrekt, dan zou hij uit de Toppers gezet worden. Dit meldt De Telegraaf vandaag.

De zanger zou volgens zijn collega-Topper en bedenker van het concept, René Froger, niet meer in het plaatje passen. Dit zou echter niet uit de mond van Froger zelf komen, maar van een ingewijde. Het liefst zou Froger willen dat Gordon zelf opstapt, maar als dat niet gebeurt wordt hij uit de groep gezet.

De bom zou al zijn gebarsten tijdens de deelname aan het Songfestival in Moskou. Daar zou Gordon zich hebben misdragen in het hotel op een manier die bij Froger in het verkeerde keelgat schoot. De Toppers moeten een familiaal, gezellig karakter hebben en Gordon past daar volgens Froger niet meer in, weet de anonieme bron.

Ex-Topper Gerard Joling zou benaderd zijn om het gat van Gordon te vullen. Er zou al met zijn management zijn gesproken, maar Joling vindt het oncollegiaal om Gordon te vervangen. Toch houdt hij de deur op een kier: “Het hangt allemaal van de omstandigheden af.” Of Jeroen van der Boom, die eerder Jolings plek overnam, bij de Toppers blijft is nog de vraag. “Ik ben heel druk met mijn solocarrière. Ik wacht het gewoon af.”

Bron: De Telegraaf – Foto: Jim Hoogendorp

Lees ook:Gerard Joling toch gevraagd voor Toppers
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!
Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Gordon blijft bij de Toppers
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>