De laatste uren van Michael Jackson

Michael Jackson 1958-2009

De Bijbel lezen, smeken om zijn vader en naar The Gipsy Kings luisteren. Dat zijn onder meer de dingen die Michael Jackson gedaan zou hebben in de laatste uren van zijn leven. Dit meldt de Britse krant de Daily Mail.

De popster zou in zijn laatste uren high zijn geweest door sterke pijnstillers, de bijbel hebben gelezen en sombere gedichten hebben geschreven. Ook zou hij op een hysterische manier te keer zijn gegaan tegen zijn financiele mensen over de 50-daagse concertreeks die hij zou zijn aangegaan. Hij zou ook gesmeekt hebben om zijn vader in zijn laatste uren. De twaalf uren voor zijn dood was hij nogal paranoide. Op de dag van zijn dood op 25 juni zou hij net na middernacht compleet ingestort zijn. Hij wilde dat de tour gecancelled werd en vroeg om zijn vader te laten komen, omdat dat de enige persoon was die hij vertrouwde. Toen deze volgens de mensen om hem heen niet bereikbaar bleek te zijn, liet hij zijn persoonlijke arts Dr Conrad Murray hem een verdoving geven zodat hij zou kunnen slapen. Het middel Propofol, ook bekend als Diprivan, wordt gebruikt om mensen onder narcose te brengen voor een operatie.

Volgens schrijver Ian Halperin, die met deze onthullingen komt, hebben de mensen in zijn omgeving tegen hem gelogen. Ze zouden niet eens geprobeerd hebben om Joe Jackson te bereiken. Ze vertelden hem gewoon dat ze hem niet konden bereiken. De dag van zijn dood zou hij nauwelijks gegeten hebben. De zanger had geklaagd dat hij pijn in zijn keel en longen had. Ook zou hij door de repetities voor de concerten pijn in zijn rug hebben gekregen. Rond half 1 ‘s middags zou hij zichzelf geinjecteerd hebben met onder meer Demerol en Lidocaine. Er werd drie maal gebeld naar het huis tussen 1 uur en 4 uur, maar Jackson wilde de telefoon niet aannemen. Hij zou die dag twee dansnummers oefenen samen met zijn jongste zoon Blanket van 7, die samen met hem het podium op zou gaan tijdens de O2 concerten. Michael besloot deze repetitie af te zeggen.

Rond tien over half 11 ‘s avonds zou zijn personeel muziek hebben gehoord uit zijn kamer. Hij zou naar klassieke muziek hebben geluisterd en daarna de Gipsy Kings hebben opgezet, wat vreemd was, want dat was niet bepaald Michaels ‘ding’. Hij leek erg in de war en las in de Bijbel. Hij zou zelfs gehuild hebben en in de war zijn geweest over de 50 concerten die hij moest doen. Hij vroeg om zijn vader, omdat hij volgens hem de enige was die dit kon oplossen. Halperin beweert dat als vader Joe Jackson bij zijn zoon had kunnen komen, en de staat van zijn zoon had gezien, dat hij zeker de 50 concerten had afgezegd. Joe Jackson zei altijd tegen zijn kinderen: “Of je treed op het beste dat je kunt en anders treed je niet op”. Om die reden zouden de financiele mensen van Jackson vader Joe niet bij Michael in de buurt willen hebben laten. Hij zou ook wekenlang weggehouden zijn door security bij Michael’s huis. Volgens Halperin had Michael Jackson niet dood gegaan als Joe Jackson bij zijn zoon zou zijn gelaten.

De laatste woorden van Michael zouden zijn geweest: “Don’t worry about me. I am going to sleep.” Zoals inmiddels bekend, werd hij nooit meer wakker…

Lees ook:Nog een zoon van Michael Jackson meldt zich!
Lees ook:Michael Jackson was gay!
Lees ook:Macaulay Culkin de vader van zoon Jackson!
Lees ook:Update: Michael Jackson doet geen 10 shows, maar 22!
Lees ook:Michael Jackson (50) overleden

1 Reacties // Reageer

One thought on “De laatste uren van Michael Jackson

  1. Pingback: Michael Jackson las volgens Ian Halperin voor zijn dood de Bijbel | Boeken

  2. John

    I really like your blog and i respect your work. I’ll be a frequent visitor.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>