Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan


Afgelopen week maakte Yolanthe Cabau van Kasbergen al bekend dat zij en Wesley Sneijder zullen gaan samenwonen. Het stel laat er duidelijk geen gras over groeien. Inmiddels is ook bekend geworden waar het stel zal gaan samenwonen en dit zal niet in Madrid zijn, maar in Milaan!

Yolanthe’s vriend Wesley Sneijder vertrekt namelijk bij Real Madrid en zal in Italië gaan voetballen voor Inter Milan. De voetballer zou voor vier jaar hebben getekend bij de Milanese club. De transfersom bedraagt 15 à 16 miljoen euro en volgens een Spaanse radiozender gaat Sneijder in Milaan 4 miljoen euro per jaar verdienen.

Yolanthe en Wesley kunnen dus op zoek gaan naar een stulpje in Milaan of omgeving. Jammer wel voor Yolanthe, die vloeiend Spaans spreekt. Haar vader was een afkomstig uit Spanje en zij woonde een aantal jaar op Ibiza.

Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:(Geen) Realitysoap voor Wesley en Yolanthe
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Villa Wesley Sneijder te koop (zie foto’s)
Lees ook:‘Beslag op rekening Wesley en Yolanthe’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan

  1. Jeanne

    Milaan heeft wel erg moooie winkels! Genoeg te shoppen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>