Patrick Swayze (57) overleden


Acteur Patrick Swayze is overleden. Hij leed sinds begin 2008 aan alvleesklierkanker. Patrick Swayze was ruim 33 jaar getrouwd met danseres, actrice en tekstschrijfster Lisa Niemi. Hij werd slechts 57 jaar.

Swayze werd vooral bekend door de films Dirty Dancing en Ghost. Hij werd ooit verkozen tot de meest sexy man ter wereld. Als zanger had hij een bescheiden hit met ‘She’s Like The Wind’ uit de film Dirty Dancing.

Ondanks zijn ziekte werkte Swayze de afgelopen tijd nog gewoon door aan de serie ‘The Beast’. Daarin speelt hij de rol van een eigenzinnige FBI-agent, die vaak in aanvaring komt met zijn departement.

Lees ook:Patrick Swayze is vandaag gecremeerd
Lees ook:Patrick Swayze nog springlevend!
Lees ook:Jennifer Grey in tranen in ‘Dancing with the Stars’
Lees ook:Patrick Swayze opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Stanley Burleson, Angela Groothuizen en Albert Verlinde jury Let’s Dance

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patrick Swayze (57) overleden

  1. carolien

    echt heel erg… weet nog als de dag van gisteren toen de film dirty dancing uit kwam een heerlijke zwijmelfilm!!!wat een oneerlijke ziekte is het toch…hij heeft zo lang gevochten en toch verloren….rust zacht…

      /   Reply  / 
  2. Pingback: RTL herdenkt Patrick Swayze met drie films | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>