Drank de oorzaak dood Stephen Gately?

FILE: Stephen Gately performs with Irish boyband Boyzone at Glasgow's SECC. Gately has died at the age of 33

Drank zou wel eens de oorzaak kunnen zijn van de de dood van Boyzone zanger Stephen Gately, dit laat The Sun vandaag weten. Stephen zou acht uur achter elkaar non-stop gedronken hebben. De 33-jarige Gately dronk zelden, maar was ladderzat na een nacht stappen in een gayclub op Mallorca samen met zijn partner Andy Cowles. Ze hadden al flink wat cocktails en witte wijn op voordat ze samen met een 25-jarige Bulgaar naar hun appartement terugkeerden, waar ze verder dronken. Andy vond Stephen de volgende ochtend dood op de bank. De politie vermoed dat hij gestikt is in zijn eigen braaksel. In het verleden zou Gately wel anti-depressiva geslikt hebben, omdat hij problemen had met zijn homosexualiteit. Hier zou hij inmiddels al geruime tijd vanaf zijn.

Stephen en Andy hadden zaterdagavond rond half 10 hun appartement in Port d’Anratx verlaren om naar een bar in de hoofdstad Palma te gaan. Daarna ging ze naar dé gayclub van de stad, The Black Cat. Een van de aanwezigen daar verklaarde dat de twee flink wat drank naar binnen sloegen. Stephen kon volgens deze getuige niet meer op zijn benen staan. In de club ontmoetten ze Giorgi Duchev, een bulgaar, waarmee ze rond half 5 terugkeerden bij het appartement. Daar namen ze nog wat drankjes. Andy ging rond half 6 naar bed en liet Stephen, die inmiddels in slaap was gevallen, achter op de bank. Hij zou Stephen die ochtend naast de bank gevonden hebben met zijn hoofd op de sofa in een kussen, alsof hij aan het bidden was. Hij probeerde Stephen tevergeefs nog te reanimeren.

De politie is momenteel op zoek naar Duchev. Ze zien hem niet als verdachte, maar willen graag zijn versie van het verhaal horen. De overige leden van Boyzone, Ronan Keating, Keith Duffy, Mikey Graham en Shane Lynch arriveerden gisteravond op Mallorca (zie foto’s hieronder). Ze zijn uiteraard kapot door de dood van Stephen. De manager van de groep, Louis Walsh, is tevens jurylid van The X Factor en verscheen gisteren niet in de show.

Stephen Gately of Boyzone Dies Suddenly On Holiday In Majorca

Stephen Gately of Boyzone Dies Suddenly On Holiday In Majorca

Stephen Gately Of Boyzone Dies Suddenly On Holiday In Majorca

Lees ook:Stephen Gately was NIET dronken! (zie beelden)
Lees ook:Stephen Gately overleed door vocht in zijn longen
Lees ook:Man Stephen Gately erft miljoenen
Lees ook:Celebs reageren op dood Stephen Gately (33)
Lees ook:Boyzone draagt kist Stephen Gately tijdens begrafenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>