Stephen Gately was NIET dronken! (zie beelden)

FILE: Stephen Gately performs with Irish boyband Boyzone at Glasgow's SECC. Gately has died at the age of 33


De Engelse krant News of the World heeft wellicht de laatste beelden van Stephen Gately weten bemachtigen, slechts enkele uren voor zijn dood gemaakt. Het gaat om de bewakingsbeelden waarop Boyzone zanger Stephen Gately een gayclub op Mallorca binnengaat en later verlaat.

De 33-jarige zanger verlaat samen met zijn man Andy Cowles de club en daarbij oogt hij verre van dronken. De barman van de club verklaarde zaterdag ook “Hij had slechts één drankje op, hij was NIET dronken”. Dit terwijl eerdere getuigen verklaarden dat hij stomdronken zou zijn geweest. Zie de beelden hier. De beelden werden genomen rond half 1 ‘s nachts. Maar wat gebeurde er in de uren daarna?

Afgelopen zaterdag vond de uitvaart voor Stephen Gately plaats in Dublin. Uit de autopsie is gebleken dat Stephen geen drugs had gebruikt. Er werd een minimale hoeveelheid Cannabis aangetroffen in zijn bloed, maar dit zou dagen voor zijn dood gebruikt moeten zijn en niet op de dag voor zijn dood. Ook werd er een normale hoeveelheid anti-depressiva in zijn bloed aangetroffen, maar ook dit zou geen reden voor zijn dood kunnen zijn.

Lees ook:Stephen Gately overleed door vocht in zijn longen
Lees ook:Man Stephen Gately erft miljoenen
Lees ook:Drank de oorzaak dood Stephen Gately?
Lees ook:Echtgenoot Stephen Gately wil erfenis van 10 mijoen niet!
Lees ook:Boyzone draagt kist Stephen Gately tijdens begrafenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>