Miskend Talent Award voor Gordon en Giel Beelen


Gordon, Giel Beelen, Claudia de Breij en Floortje Dessing zijn in de prijzen gevallen bij de verkiezing van Miskend Talent Awards. Veronica Magazine reikt deze awards dit jaar voor het eerst uit. Het zijn aanmoedigingsprijzen, bedoeld om presentatoren die niet favoriet zijn bij tv-kijkend en radioluisterend Nederland een duwtje in de rug te geven.
In opdracht van Veronica Magazine heeft Maurice de Hond vorige maand een representatieve groep Nederlanders gevraagd welke presentatoren het minst populair zijn. Talenten hebben deze presentatoren onmiskenbaar, maar dat wordt lang niet door iedereen onderkend. Op de website van het magazine kon de afgelopen weken op in totaal 24 miskende talenten gestemd worden.

In de categorie mannelijke tv-presentatoren gaat de Miskend Talent Award naar Gordon. Van de vrouwelijke tv-presentatoren mag Floortje Dessing een award in haar prijzenkast zetten. Bij de radiopresentatoren is Giel Beelen de uitverkorene voor een Miskend Talent Award. Bij de vrouwelijke dj’s is Claudia de Breij verkozen tot miskend talent.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay
Lees ook:Top Gear: Porsche 911 GT2 vs Lamborghini Gallardo LP560-4
Lees ook:Pim Fortuyn belt Giel Beelen
Lees ook:Zie de roze keuken van Giel Beelen!
Lees ook:Toppers-rel: Gordon vindt dat hij genaaid is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>