Toppers-rel: Gordon vindt dat hij genaaid is


Als je dacht dat de rel rond de Toppers met het vertrek van Gordon voorbij is, dan heb je het mis. In een interview in het radioprogramma van Giel Beelen reageerde Gordon vanmorgen op het nieuws dat hij stopt. Toen bleek dat het verhaal toch even iets anders in elkaar zit en de zanger niet bepaald uit eigen beweging is gestopt. “Ik ben gewoon genaaid”, liet hij weten in het programma.

“Natuurlijk ben ik niet uit eigen beweging op gestapt. Van mij had het nog wel door mogen gaan. Maar ja, wat moet ik als er vrijwel iedere dag nieuwe roddels de media in geslingerd worden. Er is al maanden geleden besloten dat ik de groep moest verlaten. Gerard heeft zijn mond in een dronken bui op Ibiza voorbij gepraat. Dus ik hou de eer aan mezelf.”

Ook over het optreden van Froger in RTL Boulevard heeft hij geen goed woord. Volgens Gordon zat René Froger woensdag ‘heel schijnheilig’ bij Boulevard zijn verhaal te vertellen, maar was het zijn besluit dat Gordon moest vertrekken. Volgens Gordon zou ook Jeroen van der Boom niet happy zijn met de hele situatie. Volgens hem voelt ook Jeroen zich genaaid en is hij in een wespennest gestapt. Het lijkt er dus op dat er straks twee Toppers gezocht moeten worden, in plaats van één.

Lees ook:Gordon moet weg bij de Toppers!
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!
Lees ook:Gordon blijft bij de Toppers

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Toppers-rel: Gordon vindt dat hij genaaid is

  1. Daan

    Gordon is indd heel, heel erg genaaid, helaas valt dat niet te ontkennen.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: An Schrijft: Heeft René Froger straks echt geen cent te makken? | Glamour

  3. P.R.

    Als het waar is wat Cordon beweert dan valt Renee me goed tegen hij had er dan eerder over moeten praten en niet achterbaks achter iemand rug dat moeten bekok stoven.Ik denk dat door dat gedoe de Toppers flik is beschadigt en ze er beter helemaal mee kunnen stoppen en ik denk dan ook dat het einden dan in zicht is.

      /   Reply  / 
  4. ron van meel

    joh tis een smerig spelletje van die froger ,,en das de uitvinder van de toppers ,,lol;;
    maar kijk es wie nu het nakijken heeft ,joling staat in sparwoude uitverkocht ,en wat heeft froger al1 gepresteert ,een oud nummertje uitbrengen met een nieuwe dreun erin ,,KNAP HOOR !! , maar gordon en joling hebben meer klasse in een vinger ,dan froger in zijn hele dikke lichaam en klauwen ,,tis toch zielig dat je denk beter te zijn ,en jezelf opblaast ps en daar is nie veel voor nodig ,letterlijk en de omvang van je ,, ik hoop dat natas nog wat kan maar zelf daar twijfelen wij nederlanders aan , dat programma was al goed al zet je dr els de vries voor ,so succes gorden en joling we gaan naar sparnwouden met de collega,s en de toppers ja dat nooit meer ,,hetero,s moeten zoiets niet willen doen …

      /   Reply  / 
  5. ron van meel

    FOPATRTIEST DIE FROGER …de groeten aan dries

      /   Reply  / 
  6. Pingback: An de Wit over Renee Froger, arme stakker die geen cent te makken heeft « My Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>