Anouk is zwanger!


Het leek de afgelopen tijd niet zo goed te gaan met Anouk Teeuwe. Concerten werden afgezegd en het werd afgedaan als een ‘griepje’. Nu blijkt dat Anouk waarschijnlijk meer last had van zwangerschapsmisselijkheid, want de zangeres is inmiddels bijna vier maanden zwangervan rapper Unorthadox, meldt RTL Boulevard. De twee hebben ongeveer een maand of acht een relatie.

Anouk heeft al drie kinderen uit haar relatie met Remon Stotijn: Benjahmin Kingsley van zeven, Elijah Jeramiah van bijna zes en Phoenix Ray van vier jaar oud. In mei 2008 gingen Remon en Anouk uit elkaar.

Lees ook:Zangeres Anouk aan het bevallen
Lees ook:Anouk zwanger!
Lees ook:Anouk en Dox uit elkaar
Lees ook:Vijfde kindje Anouk geboren! (zie foto)
Lees ook:Rachel Hazes weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>