Sylvie van der Vaart wil een baby


Sylvie van der Vaart-Meis wil een baby. Dit heeft ze laten weten in de Duitse krant Bild. Sylvie mag eerder stoppen met haar chemotherapie en heeft nog maar twee wensen: een baby en wederom trouwen met voetballer Rafael van der Vaart.

Sylvie wil niet meer aan de borstkanker denken, waarvoor ze nog tot half november chemo krijgt, en wil alleen nog maar vooruit kijken. Ze zou haar zoontje Damián dolgraag een broertje of zusje schenken. De artsen hebben Sylvie laten weten dat ze na een korte overgangsfase weer zwanger mag worden. Ook wil ze afscheid nemen van haar pruik en met een korte nieuwe look het nieuwe jaar te willen beginnen. Haar tweede stille wens is een tweede huwelijk met haar man.

Sylvie had er op gerekend nog tot eind december behandeld te moeten worden, maar ze mocht eerder stoppen dan verwacht. Als het goed is zijn alle behandelingen half november achter de rug. In mei werd bij de presentatrice borstkanker geconstateerd. Na een borstbesparende operatie werd besloten een preventieve chemokuur te geven.

Foto: Sylvievandervaart.nl

Lees ook:Sylvie van der Vaart zonder pruik (zie foto’s!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart heeft borstkanker
Lees ook:Sylvie van der Vaart danst zonder pruik (zie foto!)
Lees ook:Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!
Lees ook:Sylvie van der Vaart is kaal

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Sylvie van der Vaart wil een baby

 1. Judith

  Donder toch op met dat mediageile wijf met haar zogenaamde kanker…Ze heeft het niet eens…
  Mevr.. kan alleen maar over haar zogenaamde kanker praten, meer heeft ze niet in huis..
  Nooit gehoord dat iemand met kanker eerder mag stoppen met een chemokuur..
  Ze spot met de mensen die echt borstkanker hebben…

    /   Reply  / 
  1. An de Wit-Akkermann

   Judith, ik ben het met je eens dat de aandacht die zij krijgt, de indruk wekt alsof het een glamoureuze ziekte is. Het zal ook vast en zeker steken wanneer je bedenkt dat mensen met geld en status meer aandacht krijgen als Mien van driehoog in een volksbuurt. Waar moet zij de visagist en de dure pruik van financieeren? Tevens ben ik van mening dat de gewone vrouw iets meer op de voorgrond geplaatst had moeten worden tijdens het Pink Ribbon Gala. De bekende visagisten en kappers hadden, speciaal voor deze avond, iets moois kunnen doen voor deze mensen.
   Maar waarom reageer je eigenlijk zo fel? Hier zit vast meer achter. Persoonlijk kan ik mij onmogelijk voorstellen dat iemand zoiets zou verzinnen. Ook ik ken iemand die eerder is gestopt omdat zij de kuur niet aan kon. Jouw oordeel is erg hard en bitter. Mogelijk heb je daar een dieper liggende rede voor?

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Omdat ik genoeg met patiënten die borstkanker hebben/hadden ben omgegaan ..Ik weet wat de lijdensweg van een borstkanker-patiënt is..Mijn allenaasten zijn eraan overleden..Ik heb ze allemaal gezien..vanaf de diagnose tot aan hun dood…Deze mensen reageerden anders dan de zogenaamde kanker van Sylvie Meis…
    Weet je wat Sylvie Meis waarschijnlijk heeft gehad???????????? juist een goedaardig gezwel in haar borst..Ik hou niet van mensen die spotten met andermans leed…

      /   Reply  / 
 2. Jeanne

  Judith zou wel eens gelijk kunnen hebben. En nu wil ze nog een baby. Leuk voor Damian want zij is bijna nooit thuis. Het kind wordt opgevoed door een Duitse nanny.

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Jij begrijpt het…Eindelijk nog intelligente mensen die bepaalde types kunnen ontmaskeren…

     /   Reply  / 
 3. Monique

  Ik denk niet dat een goedaardig gezwel kanker wordt genoemd. Daarnaast vind ik de reacties van sommigen hier erg ongenuaceerd. Het is zo makkelijk oordelen zonder dat je precies de ins and outs kent.

    /   Reply  / 
  1. Judith

   Sommige types haal je er zo uit…vooral als ze constant de ene na de andere media opzoeken…Als je een ernstige ziekte hebt..dan hou je dat voor jezelf en je naasten..maar ga je dat niet met heel Nederland delen…

     /   Reply  / 
  2. An de Wit-Akkermann

   Misschien zou het voor veel mensen fijn zijn om een puur interview met Silvie te kunnen zien. Dit alles zonder de facade waar zij zich achter schuil houdt. Zonder perfecte make-up en belichting. Het is nu eenmaal geen sprookje. Nogmaals, ik begrijp de kregeligheid van veel mensen heel goed. Het interview van Ria Brieffies (Dolly Dots) bij Ivo Niehe was zuiverder en eerlijker. Maar ja, dat zijn dan ook twee totaal verschillende werelden. De wereld van Ria was realistischer en stond dichter bij de werkelijkheid van alle dag. De wereld van glamour
   is nu eenmaal een eenzame schijnwereld van uiterlijk vertoon. Silvie zit hier nu eenmaal in gevangen. In deze wereld zou men het van haar niet accepteren wanneer zij kaal en in joggingbroek haar verhaal zou doen. (Het zou wel stoer zijn)De angst, pijn en onzekerheid zullen bij haar toch hetzelfde zijn als bij elke andere vrouw? Verder maakt zij gebruik van de gelegenheid om op deze manier haar tegenslag te verwerken. Dat is dan m.i. geen rede om boos op haar te zijn.

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Ria Brieffies was een talentvolle eerlijke vrouw…dat ze dat interview deed met Ivo Niehe was te prijzen.
    Je zag duidelijk aan haar dat ze ziek was..en dat ze niet pronkte met haar ziekte…Ria was natuurlijk ook veel intelligenter..Helaas de mooiste bloem wordt als eerste geplukt..en wij blijven achter met onkruid…

      /   Reply  / 
 4. Jeanne

  @Monique,in het begin werd over een tumor gesproken en niet over kanker. Zij heeft het zelf vaak over een tumor gehad en het woord kanker niet gebruikt. Ik heb zelf diverse tumoren en geen kanker.
  Ik weet niet precies de ins en outs, ik woon wel in Spanje. Toen ze hier nog woonde stond ze iedere week in bladen en in programmas en vertelde zelf dat ze heel weinig thuis was. Vandaar mijn reactie op het baby verhaal.

    /   Reply  / 
  1. An de Wit-Akkermann

   Het is de chemo waar je ziek van wordt. Of die nu preventief is of niet.

     /   Reply  / 
   1. Judith

    Ze leek me niet ziek hoor..integendeel…

      /   Reply  / 
 5. Kimberley

  Judith ik vind dat je niet zo over Sylvie hoeft te praten.
  Ze heeft het zeer zeker gehad en elk mens reageert anders
  op de ziekte dan andere.
  En zij kan er niks aan doen dat ze er steeds mee in het nieuws
  komt.
  Laat haar lekker gaan sommige vrouwen zien haar als een soort
  hulp want zij laat zien dat ook al heb je borstkanker je kan er
  nog goed uitzien.
  Zelf heb ik 2 jaar geleden borstkanker gehad (ben nu gezond) en ik
  vind dat ze het zeer goed heeft aangepakt.
  Het is een sterke en mooie vrouw en wens haar nog veel sterkte toe.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>