Matthijs van Nieuwkerk is JFK Greatest Man


In de Passenger Terminal in Amsterdam is zaterdagavond de JFK Greatest Man Award 2009 uitgereikt aan Matthijs van Nieuwkerk. Vijftig spraakmakende mannen waren in de race voor deze felbegeerde titel. Matthijs van Nieuwkerk heeft de award gewonnen omdat hij volgens de jury het hoogst scoorde op de criteria van de meest stijlvolle, coole, creatieve, avontuurlijke, non-conformistische man met lef, doorzettingsvermogen en een bijzonder gevoel voor humor.

Peter R. de Vries, de winnaar van vorig jaar, overhandigde zaterdagavond de JFK Greatest Man Award aan Matthijs van Nieuwkerk. De jury bestond dit jaar uit Toine van Peperstraten, Dinand Woesthoff, Eric Kuster, Fiona Hering en hoofdredacteur van JFK magazine Willem Baars. JFK magazine wil met deze award succesvolle mannen onder de aandacht brengen en zo laten zien wat voor talent Nederland te bieden heeft.


Tijdens de spectaculaire gala avond waren veel van de genomineerden aanwezig. De Passenger Terminal was voor deze gelegenheid omgetoverd tot Bar Rouge. Winston Gerschtanowitz was de host van de avond. De gasten genoten van live entertainment en tijdens het diner was er een veiling  waar prachtige items werden geveild ten behoeve van Stichting Doe een Wens. Vanaf 25 november is JFK magazine verkrijgbaar met daarin de jaarlijkse lijst met Great Men.

Lees ook:Video: Jeroen Pauw is JFK Greatest Man
Lees ook:Het Gouden Televizier Ring Gala in foto’s
Lees ook:Frank de Boer is JFK’s Greatest Man
Lees ook:Video: Edwin van der Sar is ‘Greatest Man’
Lees ook:Genomineerden Televier sterren en ring bekend

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Matthijs van Nieuwkerk is JFK Greatest Man

  1. robbie

    Antoinette Hertsenberg

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Dat zelfs de meest zelfingenomen man van Nederland tot greatest man verkozen kan worden. Wat waren de beoordelingscriteria?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>