Connie Breukhoven koopt derde woning in de PC


Dat Connie Beukhoven financieel niet slechter is geworden van haar scheiding, blijkt wel uit het volgende: ze heeft heeft een derde woning gekocht in het appartementencomplex in de PC Hooftstraat waar ze woont. Ze heeft namelijk het huis van haar buurman dat te koop stond er bij gekocht. Dit meldt De Telegraaf.

Het appartementencomplex, waarin de ex-vrouw van Hans Breukhoven woont, ligt naast een van de ingangen van het Vondelpark. Ze was al eigenaar van twee naast elkaar gelegen appartementen in het complex. Nu haar buurman heeft besloten een nieuw huis te laten bouwen, heeft Connie deze woning er ook bij gekocht.  Ze heeft nu drie appartementen naast elkaar. Connie denkt erover om er één woning van te gaan maken. Ze vertelt in de Telegraaf: “Ik denk wel dat ik de boel ga doortrekken. Dan kan ik een logeergedeelte maken. Dan kan iedereen blijven slapen. En van drie tuinen kun je in elk geval één grote tuin maken.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Huis van Anouk te koop (zie foto’s)
Lees ook:Naomi Campbell verhuist naar Rusland
Lees ook:Poll: Wie wint X-Factor?
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Simon Cowell is een ‘neighbour from hell’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>