Caroline Tensen en Suzanne Klemann tussen de babies!

Caroline Tensen en Suzanne Klemann (Lois Lane) waren vandaag gastvrouw van vele tientallen baby’s die tijdens een exclusief ontbijt op de Negenmaandenbeurs op hun wenken werden bediend. Het liefdadigheidsontbijt is de aftrap van de sponsoractie van Kruidvat voor de stichting Orange Babies waarvan Caroline Tensen en Suzanne Klemann ambassadeur zijn.
Tijdens het ontbijt in de Amsterdamse RAI genoten de baby’s alvast van het nieuwe eigen merk biologische babyvoeding, dat Kruidvat binnenkort introduceert. Caroline Tensen en Suzanne Klemann van Orange Babies waren vanochtend druk in de weer om alle baby’s te voorzien van een fruithapje. Het speciale liefdadigheidsontbijt stond in het teken van Orange Babies. Deze stichting heeft als belangrijkste doel zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of ermee te maken hebben.


Foto’s: Photo Republic

Lees ook:Caroline Tensen en Peter Gallas uit elkaar
Lees ook:Caroline Tensen ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Gaat vriend Caroline Tensen vreemd?
Lees ook:Premiere Jersey Boys, op de rode loper (zie foto’s!)
Lees ook:Frits Wester en Rick Nieman bestolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>