Gaat vriend Caroline Tensen vreemd?

Gaat Peter Gallas, al bijna acht jaar de vaste partner van Caroline Tensen, vreemd? Als we Bruno.nl moeten geloven wel. Volgens deze site zouden zij bronnen hebben die beweren dat Gallas tijdens een privéfeest van weekblad Party in Oostenrijk een scheve schaats heeft gereden. En Peter heeft het niet bij die ene keer gelaten, volgens deze bronnen…

“Peter was met collega’s en vrienden op een feestje in Oostenrijk en wilde voor de laatste keer genieten van het wintersportseizoen dat bijna op zijn einde liep. Tijdens het feestje werden de nodige drankjes genuttigd en de sfeer werd dan ook al snel losser.” valt op de site te lezen.

Peter had volgens de bronnen van Bruno.nl al snel oog voor een Nederlandse dame die ook aanwezig was in de apres ski tent. Omdat zijn partner Caroline niet aanwezig was op het feest, werden Peter en de dame in kwestie al snel handtastelijk. Insiders die op hetzelfde feestje waren, bevestigen dat de twee in het openbaar aan elkaar zaten en ook samen het feest verlieten. De volgende ochtend werd Peter gespot met dezelfde dame. Peter zou het niet bij die ene keer hebben gelaten. Terug in Nederland schijnt Peter nog steeds ‘warme banden’ te onderhouden met de dame. Afgelopen weekend verscheen Caroline wel zonder Peter, maar met dochter, bij de premiere van de musical Mary Poppins.

Bij RTL Boulevard reageert Caroline Tensen woest op het nieuws. Volgens haar is het complete onzin en is er absoluut niets aan de hand. Caroline overweegt een advocaat in de arm te nemen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Caroline Tensen ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Caroline Tensen en Peter Gallas uit elkaar
Lees ook:Meekijken op Oscar-feestje van Prince
Lees ook:Caroline Tensen en Suzanne Klemann tussen de babies!
Lees ook:Huwelijk Prinses Caroline en Ernst August wankelt na vrijpartij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>