Kim Kötter bestolen van laptop

Kim Kötter is haar laptop kwijt. Tijdens een metamorfose-dag met de potentiële missen drongen vier mannen het gebouw binnen waar zij aan het werk was. De ex-Miss Nederland werd tijdens een fotosessie met 12 Miss Nederland kandidaten bestolen door vier mannen die het gebouw binnen waren gedrongen.

Via de zij-ingang zijn vier mannen het pand binnengedrongen en hebben een aantal laptops en een kluis meegenomen. Kim is vooral bedroefd dat ze met de diefstal dierbare foto’s is kwijtgeraakt. Volgens Kim waren de daders vier negroïde mannen. De brutale roof vond op maandagavond 7 juni plaats tussen 22.00-23.10u op industrie De Brand in Amersfoort (pand CHI Farouk systems). Drie van de mannen droegen zwarte petjes,  een had een wit/zwarte shawl om zijn hoofd. De laptop van Kim was een Acer. Op de laptop staan foto’s van een overleden vriendin en haar stiefzoontje. Mocht iemand tips hebben, neem dan kontakt op.

In 2002 werd Kim gekroond tot Miss Universe Nederland. Tegenwoordig is ze model en presentatrice van het RTL4-programma ‘Health Angels’. Ze deed onlangs ook mee aan het programma ‘Stinkend rijk en dakloos’.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Marlies Dekkers bijna gearresteerd tijdens premiere SATC 2
Lees ook:Video: Openingsceremonie Burj Dubai
Lees ook:Cosmetica-goeroe Robert Schoemacher is laptop kwijt
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>