Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)


Miss Nederland, Carmen Kool, heeft iets opzienbarends gedaan: ze is uit de kleren gegaan voor Playboy! En dat is meer dan opvallend te noemen, want het niet is toegestaan om als regerend Miss naakt te poseren. Carmen schijnt er lak aan te hebben. Ze laat in het blad weten: “Ik ben Miss Nederland. Mijn onderdanen hebben hier recht op”.

De organisatie van de Miss-verkiezing staat niet toe dat een Miss naakt poseert, omdat ze dat schadelijk vinden voor het imago van de verkiezing. Carmen Kool zal dan ook zeer waarschijnlijk op het matje worden geroepen en haar titel mogen inleveren. Dat lijkt Carmen niet te deren. Ze spuit in het blad ook haar gal over de organisatie die te weinig promotie en ruchtbaarheid heeft gegeven aan haar Miss-zijn. Kool werd overigens 18e in de Miss World-verkiezing.

Helemaal tevreden over haar lichaam is de soon to be ex-Miss blijkbaar niet, ze laat binnenkort haar borsten vergroten bij Robert Schoemacher. Zelf zien of dat nodig is? De Playboy met Carmen Kool ligt vanaf donderdag in de winkel.

Foto’s: Playboy

Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool
Lees ook:Exclusieve avondjurken Miss World Nederland gestolen
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Miss Engeland levert haar titel in na vechtpartij!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)

  1. Pingback: Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>