Hans Kazan in ziekenhuis na hartaanval

Hans Kazan (57) heeft zaterdag een hartaanval gekregen. Hij ligt momenteel nog op de intensive care. Hans was onderweg naar een lezing in Nieuwegein toen hij de aanval kreeg. Hij belde vanuit de auto zijn zoon Oscar.

Volgens de Telegraaf zei de goochelaar: “Oscar, het gaat niet goed met me. Ik denk dat ik een hartaanval heb. Waarschuw een ziekenwagen!”. Hans was nog bij kennis toen de ambulance ter plaatse kwam. Hans werd daarop snel naar het Sint Antonius Ziekenhuis gebracht, waar hij meteen werd gedotterd. Hij ligt momenteel op de intensive care en voorlopig zal hij in het ziekenhuis moeten blijven. Gelukkig was het merendeel van de familie Kazan in Nederland. Alleen zijn vrouw Wendy moest uit Spanje overkomen. De schrik zit er bij de familie goed in.

Lees ook:UEFA voorzitter Platini opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:George Michael’s toestand niet meer kritiek
Lees ook:Vader Rene Froger (Bolle Jan) is overleden
Lees ook:David Hasselhoff in ziekenhuis met alcoholvergiftiging
Lees ook:Toekomst Prins Friso niet rooskleurig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hans Kazan in ziekenhuis na hartaanval

  1. An de Wit

    Dit vind ik echt heel vervelend nieuws. Persoonlijk vind ik de Kazan familie erg sympathiek. Hopelijk herstelt hij voorspoedig zodat hij nog lang samen met zijn gezin in het Spaanse droomhuis kan genieten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>