Kylie, botox or not?

Nog niet zo lang geleden liet Kylie Minogue in een interview weten dat ze botox en allerlei fillers af had gezworen. Mooi, wij houden wel van een beetje naturel. Maar als we deze foto’s, die afgelopen week genomen werden, eens goed bekijken hebben wij het idee dat Kylie toch met de botoxspuit heeft zitten spelen. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf: botox or not?

Lees ook:Vriend Kylie Minogue naakt op cover!
Lees ook:Cindy Crawford gebruikt botox
Lees ook:Huis Antonie Kamerling en Isa Hoes in de verkoop
Lees ook:Video: ‘Erica Terpstra keek te diep in het glaasje!’
Lees ook:Wie is de Mystery Popstar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>