Reinout Oerlemans gokt met New Kids op een miljoen

Reinout Oerlemans gokt voor de film New Kids Turbo op een miljoen bezoekers. Dat liet de producent weten in het televisie-programma De Wereld Draait Door. En dat zou wel eens kunnen gaan lukken, want vandaag trok de film zelfs drie keer meer bezoekers dan de nieuwe Harry Potter!

New Kids Turbo draait sinds deze week in de Nederlandse bioscopen. New Kids is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een gigantische hype. Inmiddels weet elke Nederlander wel waar Maaskantje ligt en zijn de matjes en snorren in de carnavalsperiode vast niet meer aan te slepen. Ook de onlangs overleden Antonie Kamerling is in de film te zien. Oerlemans heeft lang getwijfeld of hij deze scene in de film zou laten zitten. Op verzoek van Isa Hoes is de scene gebleven.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gooische Vrouwen breekt records
Lees ook:Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter
Lees ook:Michael Jackson-film ‘This is it’ nog niet uitverkocht
Lees ook:Komt een Vrouw bij de Dokter grote winnaar Rembrandt Awards

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Reinout Oerlemans gokt met New Kids op een miljoen

 1. echte brabander

  vind het verschrikkelijk dit,dat dit mag,
  goed voorbeeld voor de jeugd,
  echt niet grappig.

  hoop dat de film een flop word,

  dit zou echt verboden moeten worden,

  wat afschuwelijk pfffffffffffffffff

    /   Reply  / 
  1. esmee

   Echt een walgelijke film, moet verboden worden in deze zieke maatschappij !!!!!!!!

     /   Reply  / 
   1. wilma

    helemaal mee eens weg met die film van niks.
    ik hoop dat het zeker een grote flop wordt, ben wel bang dat er
    weer personen zijn die alles na gaan spelen met alle gevolgen …..

    STOP DIE WAARDELOZE FILM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
 2. Sorel laarzen

  Ik kan wel lachen om de New Kids, absurde humor en geen inhoud. Jammer is wel dat gisteren in DWDD naar voren kwam dat Arnie niet ehct betrokken is geweest bij deze film, maar er waarschijnlijk wel met een zak geld vandoor gaat.

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Hij heeft er ook zijn geld ingestoken. That’s the deal…

     /   Reply  / 
 3. fascisme

  @esmee, echte brabander en wilma, je gaat het nihilisme van zo’n film ten strijde door het fascisme in leven te roepen. Hoe ironisch, het censureren van dergelijke films is in werkelijkheid gevaarlijker en apatischer dan de film zelf.

  Willen jullie de geschiendenis ook afschaffen misschien? ..Immers kunnen de wereldoorlogen, of iets als de middeleeuwen ook van negatieve invloed zijn op de jeugd. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen zelden geweld nabootsen > google. Google meteen mimesis en catharsis, maar vooral anticonceptie.

    /   Reply  / 
 4. Amanda

  Tsjjjjj hij mag zich schamen voor een vader. Wat een voorbeeld voor de jeugd. Van mij mag deze film in de prullebak en had niet eens gemaakt moeten worden. Nog eve en het komt op de tv zenders om 20.00 a 20.30 uur. Typisch Nederland om dit toe te staan. Hopen dat z,n eigen kinderen hier wat van opsteken. De mijne hebben een verbod deze 2 films te bekijken van onze goede oude Reinout.

    /   Reply  / 
 5. Pauline

  Ik vind het allemaal een beetje overdreven zoals jullie reageren. Dan kunnen we flodder ook gaan boycotten en wat dachten jullie van alle troep die de jongeren zelfstandig op het internet kunnen vinden? Daarbij is het naar mijn mening nog altijd de verantwoordelijkheid van de ouder om met kinderen het gesprek aan te gaan wanneer ze dit soort films kijken. Je kunt ze als ouder verbieden naar de film te gaan kijken maar dan zien ze hem zonder jullie medeweten en kun je hier helemaal geen sturing aan geven. Ga het gesprek aan en ik zou zeggen bedenk even hoe jezelf toen je jong was!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>