Daniel Landers niet blij met exit X Factor

Een onverwachte exit gisteren in de X Factor. De Amerikaanse Daniel Landers moest de show verlaten tot grote verbazing van veel kijkers. Voor Daniel zelf kwam zijn exit ook onverwacht. Volgens hem is er een reden dat hij uit The X Factor werd gezet…

Op Twitter laat Daniel zijn fans weten dat hij de de X Factor heeft moeten verlaten omdat hij een Amerikaans is en geen Nederlander: “I am not on the show anymore because I am American. Because I am not a Dutch Citizen, I was eliminated.” Maar volgens de zoon van Dallas actrice Audrey Landers betekent dit niet het einde van zijn carriere: “Never say goodbye. ONLY say hello :) THIS is a new beginning!!!”. We gaan mogelijk dus nog van hem horen.

Meer over X Factor lees je bij onze collega Zappen.blog.nl

Lees ook:Dallas sterren Linda Gray en Charlene Tilton anno 2011
Lees ook:Simon Cowell vangt dik 100 miljoen voor Amerikaanse X Factor
Lees ook:Jaap en Maaike in finale X Factor
Lees ook:Larry “J.R. Ewing” Hagman (81) overleden
Lees ook:X-Factor kandidaten zingen voor Warchild

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Daniel Landers niet blij met exit X Factor

  1. Chantal

    Ik snap ook totaal niet waarom hij xfactor heeft moeten verlaten.
    Hij was toch vele malen beter als Tim, of zie ik dat verkeerd.
    Daniel heeft toch 20000 keer meer uistraling als Tim.
    Tim staat als een bang vogeltje op het podium en Daniel is een echte ster.
    Ik vindt het jammer.
    Hij deed ook echt iets met de kritieken die hij van de jury kreeg, en toen kreeg bij alle optredens het comentaar dat hij niet zo bescheiden moet zijn.

    Heel jammer dat Gordon Daniel weg heeft gestuurd.

      /   Reply  / 
  2. Marieke

    Ik vond het echt terecht wat hij zei na zijn vertrek.
    Waarom wordt er gekozen voor een 15 jarig ventje met een piep stemmetje?
    Hij heeft er alles aan gedaan om naar de kritieken te luisteren van Gordon en stank voor dank!

      /   Reply  / 
  3. Wicky

    Heel bijzonder dat Gordon hem liet afvallen en niet Tim… Dat betekent dus dat hij dat enge joch met zijn maniertjes (en ok, wel goede stem…) door laat gaan… Want Rolf is met zeker (!) door!

      /   Reply  / 
  4. Marilène

    Zijn commentaar na afloop inderdaad zeer terecht!!
    Denk ook dat hij weg moest vanwege het feit dat hij geen Nederlander is, alleen dan moet men ook geen kandidaten uit andere landen mee laten doen. Hij was gewoon de beste en dat weet Gordon ook wel!! Shame on you!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. mamarij

    Oeioei oei hier kan iemand niet tegen zijn verlies. Ik vind Tim veel minder plastic dan Daniel. Die kwam hier binnen met z’n bekende mama en body guards, en dat overdreven gedoe. Wat dat betreft klopt het wel dat hij niet past in NL. Ik hou er niet van. Tim is veel leuker en heeft veel potentie en nog geen kapsones.

      /   Reply  / 
    1. Marilène

      Hoezo niet tegen verlies kunnen?? iedereen die mee doet is teleurgesteld als hij/ zij wordt weg gestuurd dus daar is Daniel geen uitzondering op. Zeker ook omdat Gordon in eerste instantie zijn optreden de hemel in prees en absoluut de indruk wekte dat hij Daniel zou kiezen. Al met al vond ik het een rare vertoning en verder: over smaak valt niet te twisten!!

        /   Reply  / 
      1. mamarij

        Precies, ieder zijn smaak en Daniel is niet mijn smaak.

          /   Reply  / 
  6. Sanne

    Of er nu wel of niet een geheim is en of hij er daardoor uit is weet ik niet maar je bent pas een echte ster als je ondanks je teleurstelling de eer aan jezelf houd en dat is iets wat Daniel en Mama niet deden getuige de woorden van Audrey: My son is gonna be a superstar and you here in Holland are still doing X-factor, hoezo spoiled american brat,krijg je toch spontaan kotsneigingen van. Op zijn hyves staat zijn eerste interview met allerlei toespelingen van hem waarom hij er wel niet uitgeknikkert is,tja, als je niet tegen teleurstellingen kunt moet niet meedoen aan dit soort programma’s. Vond hem de betere zanger maar ben blij dat hij eruit is, laat hem in America blijven en aan The Voice daar meedoen, kan hij het ongelijk bewijzen van Gordon.

      /   Reply  / 
  7. Ginny

    Inderdaad over smaak valt te twisten. Feit is wel dat Daniel het totaalpakket is, wat ook meerdere malen door de jury werd aangegeven en als Daniel de X factor niet heeft, wie dan wel? Het programma verliest nog meer geloofwaardigheid door Daniel naar huis te sturen want zeg nou eens eerlijk…er zijn nog wel veel slechtere “zangers” naar de liveshows gestuurd! Wat voor commentaar had Gordon na zijn optredens? Niets negatiefs…

      /   Reply  / 
  8. Ginny

    En dan is het ook nog eens lachwekkend dat Nederland nu Amerikanen gaat discrimineren…

      /   Reply  / 
    1. Marilène

      Helemaal mee eens!! Geen negatief oordeel van Gordon, integendeel, na laatste optreden zei hij zelfs dit Daniel op en top de X factor had/was en het is niet voor niets dat zoveel mensen die het gezien hebben, verbaasd zijn over het weg sturen van Daniel.Heel logisch dus dat ook Daniel en zijn moeder de indruk hebben dat er andere factoren een rol hebben gespeeld en dat lag er ook duimendik bovenop.
      Nou ja, wij hebben dus straks inderdaad onze “Dutch winner”!! Enne…Daniel wordt een “star in America”.

        /   Reply  / 
  9. melissa

    was het er ook totaal niet mee eens dat hij niet door ging vond hem super goed,hij heb wat,oke amerikaans maar toch hij gaf zich goed en dat moet op het podium er zijn er niet veel die zang en dans samen goed kunnen combineren,veel beter als het kereltje van 15

      /   Reply  / 
  10. noa

    Tim kan niet eens zingen met izjn neusklankerige stem en hij staat er bij als een zoutzak. Daniel kan heel goed zingen,dansen en ziet er ook goed uit. Daniel moest er echt niet uit.

      /   Reply  / 
  11. steve

    Terecht dat die eruit is,nep gozer,,to much was het.
    ergde me eigen meer aan hem ,dan aan ze zang…

      /   Reply  / 
    1. Marilène

      Nou ja………..!!!!!!!!!!!!!!
      Overigens is het: ergerde mezelf meer aan hem dan aan zijn zang.

        /   Reply  / 
      1. steve

        @Marilène

        Zal ik nu op elk negatief bericht van tim ook een reply doen,Zoals jij doet over daniel……..????????

        Je moet de mening van een ander ook respecteren…

          /   Reply  / 
        1. Marilène

          Steve,
          Dan begrijp je mij verkeerd. Ik heb totaal geen negaief bericht over de andere kandidaten geplaatst of hen afgekraakt. Zoals bekend, hebben allen een bijzonder hoog niveau. De discussie gaat hier m.i. over het feit dat Daniel op een nogal vreemde manier werd weg gestuurd. Gordon prijst hem als het ware de hemel in, zegt dat hij alles in huis heeft voor de X-factor, dan zie je dat die jongen helemaal straalt en vervolgens zegt Gordon: dat de keus niet op hem gevallen is. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hij idd weg moest omdat hij Amerikaan is en dat is gewoon niet eerlijk.
          Voor de rest laat ik iedereen in zijn/haar waarde qua smaak van artiesten/zangers. Dat is immers heel persoonlijk?

            /   Reply  / 
  12. Pingback: De karaktermoord op Voice of Holland kandidaat Christopher Max

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>