Adam Lambert nieuwe zanger Queen

We schreven al eerder over het geweldige talent van zanger Adam Lambert. Dit is niet helemaal onopgevallen gebleven bij de muzikanten van Queen. Zij traden al eens met hem op toen hij deelnam aan American Idol en dat smaakte toen al naar meer… hij wordt namelijk de nieuwe zanger van Queen.

Adam, die uiteindelijk tweede werd bij de Amerikaanse Idols, maakte het nieuws zelf bekend. “Het is de bedoeling om een eerbetoon aan Freddie Mercury te brengen en om te gekke nummers te spelen”, onthulde Adam aan Daily Star. “We houden de muziek in leven en geven het optreden een energie waar Freddie trots op zou zijn.” Komende zomer zal Adam gaan touren met Queen.

UPDATE 4 februari:

Het is nog helemaal niet zeker dat Adam Lambert op toer gaat met Queen. Volgens de zanger zijn de verhalen uit zijn verband gerukt.“Ik heb nog helemaal geen optredens toegezegd”, laat de 30-jarige zanger zaterdag op twitter weten.

Lees ook:Help, American Idol favoriet is homo!
Lees ook:Niet Adam Lambert, maar Kris Allen is de American Idol
Lees ook:Adam Lambert shockeert met orale sex en tongzoen met man
Lees ook:Win het album van Adam Lambert!
Lees ook:Adam Lambert zingt titelsong film ’2012′

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Adam Lambert nieuwe zanger Queen

  1. Marielle

    Probeert ook niet Freddie Mercury te vervangen. Het is bedoeld als een tribute aan Freddie Mercury. Queen-fans zijn ook nooit tevreden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>