Zangeres Whitney Houston (48) overleden

Zangeres Whitney Houston is gistermiddag in Beverly Hills overleden. De zangeres werd gistermiddag rond vier uur plaatselijke tijd buiten bewustzijn aangetroffen in haar hotelkamer in het Beverly Hilton. Ze zou levenloos zijn aangetroffen in de badkuip. Er werd een ambulance gebeld en een poging gedaan haar te reanimeren, helaas tevergeefs. De officiële oorzaak van haar overlijden is nog onbekend.

Whitney Houston was in Beverly Hills vanwege de uitreiking van de Grammy Awards, die vanavond wordt gehouden. Ze is bekend van hits als ‘I Will Always Love You’ en ‘I Wanna Dance With Somebody’. Ze speelde ook de hoofdrol in de film ‘The Bodyguard’ met Kevin Costner.

Houston was enige tijd getrouwd met zanger Bobby Brown. Samen met hem kreeg zij in 1993 dochter Bobbi Kristina. Het leven van Whitney was er een met ups en downs. Houston kampte met drugsproblemen en ging hier onlangs nog voor in therapie. In de tweede helft van de jaren negentig ging het bergafwaarts met de Amerikaanse diva. In 2000 werd ze op het vliegveld van Hawaï gearresteerd vanwege marihuanabezit.  Houston scheidde in 2006 van Brown en werkte sindsdien aan haar comeback. Dat bleek geen succes. Tijdens een tournee in 2009 werd haar krakerige stem door fans met boegeroep ontvangen.

Lees ook: BN’ers verdrietig om dood Whitney

Lees ook:Dochter Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Video: Lichaam Whitney Houston overgebracht naar Newark
Lees ook:‘Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston’
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Whitney Houston verkoopt het huis waar ze trouwde

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zangeres Whitney Houston (48) overleden

  1. Pingback: Whitney Houston weer aan de coke? | Glamour

  2. Pingback: Ook BN’ers verdrietig om dood Whitney Houston | Glamour

  3. Pingback: Dochter Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>