Jort Kelder zet dief tas op Internet

Jort Kelder maakt korte metten met degene die eerder deze week zijn tas heeft gestolen. Hij plaatste een foto van de dief, die dinsdag zijn dure tas met inhoud meenam in Club Dauphine, op Internet.

Op de website schrijft hij: “Dit is ‘m dan, de koene ridder die dinsdagavond mijn delicate Milanese attaché mét inhoud jatte en binnen luttele minuten tenminste 1.000 + 900 euro, een Apple Macbook Pro, een iPhone4, een Schott’s Miscellany Diary, een National Geographic (Titanic-special), een Troskompas (sorry, coververhaaltje), sleutelsets van huizen en kanteur, enige Vpro-paperassen, twee bankkaarten, twee credit cards (groen en goud), twee parkeerzenders, een rijbewijs, één contactlens (-8), enzovoorts enzoverder. “. Zie hier het gehele bericht en de foto van de dader.

 

Lees ook:Win TITANIC op DVD of Blu-ray!
Lees ook:Prins Friso overleden?
Lees ook:Steve Jobs overleden (56)
Lees ook:Model Lonneke Engel looft 2000 euro uit voor verloren tas
Lees ook:Slecht jaar voor duurste huizen van Amerika

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>