Anouk maakt Rutger Castricum verlegen (zie video)

Pownews Verslaggever Rutger Castricum is normaal gesproken niet op zijn mondje gevallen, maar zangeres Anouk wist hem gisteren in een interview na de persconferentie over haar Songfestival deelname met het nummer ‘Birds’  toch te laten blozen.

Rutger had namelijk vernomen dat Anouk in Malmo al een heel hotel had afgehuurd. Rutger vroeg of hij ook in dat hotel kon verblijven, zodat Anouk geen gigolo hoefde in te huren. Anouk wilde meteen weten hoeveel Rutger dan wel in zijn broek had zitten. Rutger reageerde niet echt op, maar liet laten via Twitter aan Anouk weten: “Lieve @anouk ik heb nog even nagemeten, maar ik kom iets hoger uit dan 22 cm. Is dat een probleem?” Zie de video die Telegraaf vandaag plaatste hieronder.

Lees ook:Anouk mogelijk toch naar het Songfestival
Lees ook:Krijgt Anouk een baby van Afrojack?
Lees ook:‘Anouk naar het Songfestival’
Lees ook:Wie gaat het Eurovisie Songfestival winnen?
Lees ook:Dit is hem, de nieuwe ‘Bachelor’: Rutger Vlaming

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>