Krijgt Anouk een baby van Afrojack?

1 april, kikker in je bil? Nou, eerder een baby in je buik. Het bleek dus geen 1 april grap te zijn, die zwangerschap van Anouk. De Telegraaf meldt nu doodleuk dat Afrojack de vader zou zijn van het ongeboren kindje van de rockbitch.

Volgens een goed geïnformeerde bron zou Anouk bezwangerd zijn door DJ Afrojack. Ook op Twitter wordt het geroepen door hiphoppers MutiaraTEC.

Anouk en Afrojack hebben er misschien wel even tijd voor gehad tijdens het opnemen van You and I in oktober. Precies negen maanden na de opname is Anouk uitgerekend.  Een mooi koppel lijkt het ons wel, muzikaal doen ze het samen in elk geval goed.  De manager van Anouk doet echter nog geen uitspraken en ook de manager van Afrojack zegt niets. Wel plaatste Afrojack een foto op zijn Instagram met de tekst ‘ Cool story, Bro’…

Mooie mediastunt of gewoon een leuk stel, we komen er nog wel achter!

Lees ook:Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen
Lees ook:Wie gaat het Eurovisie Songfestival winnen?
Lees ook:Anouk zwanger!
Lees ook:Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Kim-Lian van der Meij weer zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>