Fittie tussen Connie Breukhoven en Gordon (luister gesprek!)

Ooit waren ze dikke vrienden, maar nu lijkt Gordon het helemaal gehad te hebben met Connie Breukhoven. Hij belde Connie boos op, omdat zij twee dagen voor het benefietconcert zou hebben gecanceld.

Gordon begint het gesprek meteen met: “Wat ben jij toch ook een vuil vies goor verwend secreet”. Waarop Connie in eerste instantie dacht dat het een grap was. Maar het bleek pure ernst… Gordon beëindigt het gesprek zelfs met “Krijg de tyfus lekker”. Luister en huiver hieronder.

Gordon is overigens niet blij met het feit dat Connie het gesprek online heeft laten zetten. Hij reageert op Twitter: “Oh god connie breukhoven heeft ons verhitte telefoongesprek online laten zetten bij mijn hartsvriend marc van der linden wat een triestheid”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier
Lees ook:Gordon presenteert boek vol ‘liefdeslessen’
Lees ook:Glamour op de rode loper bij premiere Mamma Mia!
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!
Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fittie tussen Connie Breukhoven en Gordon (luister gesprek!)

  1. Saskia

    Connie is lekker bezig. Zij weet dat ze het gesprek aan het opnemen is. Gordon weet dat niet. Dan loopt een gesprek nooit zoals het anders gegaan zou zijn. Dit is gewoon uitlokking. En dan roepen dat Gordon een relletje nodig heeft? Connie is beetje slachtoffer van dr eigen succes nu haha. Wat Gordon tegen haar zegt vind ik wel meevallen. Hij heeft gewoon een goed punt: Waarom ineens “Can’t take my eyes of you/up side down” bedenken. Maak je die oudjes niet blij mee. Je staat daar niet voor jezelf! Gewoon Tomorrow zingen op een leuke avond voor die seniele oudjes. Punt. Ik vind het echt een giller dat Gordon het telefoonnummer van Connie op Tv roept. Gaat ze een advocaat erop zetten. Die zat al mee te kijken. Tsss. Ze lokt het echt allemaal zelf uit. Ze wou toch zo graag een ander nummer? Kan ze nu helemaal zelf uitzoeken. Bij dr telefoonprovider.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>