BN’ers Mixen en Matchen massaal

Afgelopen zaterdag vond in Hillegom of all places de Mix & Match modeshow plaats van styliste Danie Bles. Er kwamen veel BN’ers af op deze modeshow in waarin Danie de laatste trends toonde en en passent ook nog de door Danie zelf ontworpen Mix & Match collectie van Manfield lanceerde.

Tijdens de Mix & Match fashion show, die gehouden werd in de showroom van Van Roon, werden rijk gestylede looks getoond in de thema’s; The City, Denim, Beach, Dinner & Dance, Fashion en de Finale ronde. De kleur rood was een terugkerend thema in de show en deze kleur komt ook duidelijk terug in de Mix & Match Collection. Stoere biker looks werden afgewisseld met aardetinten en prints. Veel aandacht ging uit naar de benen; leren motor broeken, leggings met opvallende prints en jeans met ritsen.

Accessoires maakten de looks compleet;  fel gekleurde sjaals, sleehakken, schoenen van Manfield en voor het eerst werden exclusieve juwelen gebruikt in de show. Tijdens de finale ronde showden de modellen de suède- en leercollectie van ‘By Danie”. In deze slotronde werden tevens de high fashion schoenen uit de Mix & Match collectie gelanceerd die Danie in samenwerking met Manfield heeft ontworpen. Veel BN’ers vergaapten zich aan de hippe kleding, zoals Winston Gerschtanowitz, Sylvie van der Vaart, Estelle Gullit, Nicolette van Dam, Sasha Visser, Fiona Hering, Danielle Oerlemans, Leontine Borsato en Patricia Paay. Zie enkele foto’s hieronder… (klik op de foto’s voor grotere exemplaren)

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Sterren stelen de show bij Raak
Lees ook:Berber Esha Janssen debuteert op de catwalk
Lees ook:AIFW: Sneak Preview Mattijs
Lees ook:Een pikante lingerieshow op het ijs

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “BN’ers Mixen en Matchen massaal

  1. Pingback: Tweets die vermelden BN’ers Mixen en Matchen massaal | Glamour -- Topsy.com

  2. celine

    Ik vraag me af waarvan dat geweldige jurkje is wat nikki plessen draagt tijdens mix and match ( zie de eerste foto)
    iemand die het weet???

      /   Reply  / 
  3. celine

    oeps bedoel 4e foto

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>