Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!

Soapie wordt Sapphie, want niemand minder dan actrice Fajah Lourens wordt het nieuwe gezicht van lingeriemerk Sapph. Afgelopen zomer werd ze nog uitgeroepen door Radio 538 als meest sexy moeder en nu bewijst ze dat deze titel meer dan terecht is door supersexy op de billboards van Sapph te gaan prijken.

Ondanks dat onlangs de relatie met de vader van haar dochtertje op de klippen is gelopen, lijkt er op dat 2011 hét jaar wordt voor Fajah Lourens (29). Ze zal volgend jaar te zien zijn in de hoofdrol in Rob Houwers’ nieuwe film Stiletto’s, die op 14 februari in première gaat en zal eind dit jaar al in de nieuwe campagne voor lingeriemerk Sapph te zien zijn. Een slimme zet van het lingeriemerk, want ooit poseerde Fajah voor het blad FHM en deze editie met Fajah op de cover zou de meest verkochte editie van het mannenblad ooit zijn geweest.

Sapph eigenaar Rob Heilbron was dan ook meteen verkocht toen hij Fajah tegenkwam. “Ze is brutaal. Kijk naar de twinkeling in haar ogen. Ze straalt,  en ze heeft humor. Net als Sapph.” Na Inge de Bruijn, die de badkleding van Sapph vertegenwoordigt en K-1 fighter Remy Bonjasky die de mannenlijn promoot, is Fajah Lourens de derde bekende Nederlander in de stal van Sapph.

In felrode lingerie lacht Fajah naar de fotograaf. Een geboren teaser wier naam in het Surinaams ‘vuur’ betekent en met recht op haar sexy lijf geschreven is “Weet je wat ik zo leuk vind aan Sapph”, zegt Fajah tussen het poseren door, “iedereen heeft er een mening over. Het is zo lekker controversieel. Geweldig vind ik dat.”

Hou Glamourblog.nl in de gaten, want morgen hebben we een exclusief kijkje achter de schermen van deze sexy fotoshoot van Fajah Lourens voor je!

Lees ook:Foto’s: Fajah Lourens ‘behind the scenes’ fotoshoot Sapph!
Lees ook:Niet Katja, maar Fajah Lourens is Hottest MILF 2010
Lees ook:Dewi Pechler in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen
Lees ook:Marlies Dekkers voor de rechter gesleept

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!

  1. Corset-lover

    Fajah Lourens is natuurlijkk een mooie vrouw.
    Door haar cirkelvormige borstimplantaten heeft ze nu de perfecte cupmaat voor lingeriemerk Sapph.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Foto’s: Fajah Lourens ‘behind the scenes’ fotoshoot Sapph! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>