Mariah Carey doet bod op duurste landgoed ter wereld


De economische recessie heeft ook toegeslagen in de muziekwereld, maar blijkbaar niet bij Mariah Carey. De popster heeft namelijk een bod gedaan op het duurste landgoed ter wereld, Fleur de Lys.

De naam doet vermoeden dat dit landgoed in Frankrijk ligt, maar heel onverwacht ligt dit in Beverly Hills. Het huis heeft onder meer 15 slaapkamers, italiaans marmeren muren, bladgouden ornamenten, een balzaal met beschilderd plafond, een bibliotheek, twee grote keukens zwembad en spa, tennisbaan en een filmzaal voor 50 personen.

Het huis is gebouwd door de Texaanse miljardair David Saperstein en het is momenteel eigendom van zijn ex-vrouw Suzanne, die hij verliet voor een Zweedse nanny. Fleur de Lys staat te koop voor 125 miljoen dollar. Het is niet bekend hoeveel Mariah heeft geboden op het landgoed en of dit bod geaccepteerd wordt. Zie hier voor meer foto’s en info.

Lees ook:Mariah Carey koopt huis zieke Farrah Fawcett
Lees ook:Brad Pitt zet villa in Malibu te koop
Lees ook:Wonen naast de Playboy Mansion
Lees ook:Robbie Williams verkoopt zijn huis met verlies
Lees ook:Het huis van Jerry Seinfeld wat Rihanna bezichtigde

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mariah Carey doet bod op duurste landgoed ter wereld

  1. Pingback: Mariah Carey koopt huis zieke Farrah Fawcett | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>