Robbie Williams verliest een miljoen op huis


Hij zal er geen nacht minder om slapen, maar Robbie Williams is van plan zijn huis in Engeland te verkopen voor een miljoen minder dan waar hij het voor kocht. Dit meldt The Sun vandaag. Robbie wil het huis voor de winter verkopen en samen met zijn vriendin Ayda Field verhuizen naar Los Angeles, omdat Ayda heimwee heeft.

Het stel wil voor de kerst terug zijn in het zonnige LA. Robbie betaalde in februari bijna 8,5 miljoen pond voor zijn 18e eeuwse Compton Bassett House. Om het huis sneller te kunnen verkopen heeft hij een makelaar gevraagd het voor 7,5 miljoen te koop te zetten. Er zouden al geinteresseerden zijn voor het huis.

Robbie heeft toegegeven dat de zeven slaapkamers tellende woning in de buurt van Calne een ‘impulsaankoop’ was toen hij terugkeerde in Engeland na vijf jaar in Amerika te hebben gewoond. Maar na een natte zomer besloten ze toch weer terug te keren naar LA. Het huis kost te veel aan onderhoud om nog aan te houden.

Robbie komt op 7 december overigens met een nieuwe single met de titel You know Me. Deze kun je hieronder alvast beluisteren!

Lees ook:Jenson Button (F1) doet bod van 6 miljoen op huis Robbie Williams
Lees ook:Robbie Williams verkoopt zijn huis met verlies
Lees ook:Robbie Williams wordt vader!
Lees ook:Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)
Lees ook:Robbie Williams’ kapper hangt zichzelf op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>