Tien maanden cel eis voor Constanza Breukhoven door OM

Constanza Breukhoven, de dochter van Conny en Hans Breukhoven, hoorde vandaag in hoger beroep tien maanden celstraf door het Openbaar Ministerie tegen haar eisen. Constanza werd vorig jaar juli schuldig bevonden aan het kraken van de kluis van haar vader Hans.

De strafeis, tien maanden plus vijf maanden voorwaardelijke celstraf, is gelijk aan wat het OM vorig jaar al had geëist. Constanza ging daarop in hoger beroep. Constanza hoeft de cel niet meer in. Ze kreeg 38 dagen cel door de rechter opgelegd, die ze al had uitgezeten in voorarrest. Daarnaast moest ze een werkstraf van 240 uur voltooien.

Lees ook:Constanza Breukhoven niet de bak in!
Lees ook:‘Constanza Breukhoven werkt als webcamgirl’
Lees ook:Zaak naaktfoto’s Manon Thomas weer voor de rechter
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>