Gebroken kaak voor Holleeder door vechtpartij

Bij de vechtpartij afgelopen zaterdag op het terras van het Amsterdamse Joffers heeft Willem Holleeder een gebroken kaak opgelopen. Dit meldt de Telegraaf. Holleeder zou de komende tijd alleen maar vloeibaar voedsel kunnen ‘eten’.

Holleeder werd op het terras van Joffers aangevallen door vechtsporter en sportschoolhouder Dick Vrij. Na het voorval werden zowel Holleeder als Vrij gearresteerd om een verklaring af te leggen. Beiden wilden deze echter niet afgeven. Daarna kon ‘De Neus’ meteen door naar het ziekenhuis, waar een breuk in zijn onderkaak werd geconstateerd. Holleeder wordt na het weekend geopereerd aan zijn kaak.

Lees ook:‘Willem Holleeder krijgt pak slaag bij Joffers’
Lees ook:Willem Holleeder weer vrij man
Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Menno Buch (62) overleden aan kanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>